News Flash:

INCREDIBIL! La OSCAR se mananca aur! Ce vor manca invitatii la banchetul organizat dupa gala premiilor Oscar 2018. Meniul excentric, asezonat cu praf de aur comestibil

2 Martie 2018
930 Vizualizari | 0 Comentarii
oscar

Meniul care va fi servit la banchetul organizat dupa gala de decernare a premiilor Oscar va include peste 50 de preparate, la care au fost folosite, printre altele, 140 de kilograme de carne de vita Wagyu si 13,6 kilograme de aur comestibil, a anuntat celebrul chef Wolfgang Puck, citat de Reuters.
Acesta este cel de-al 24-lea an in care meniul de la banchetul Oscar, la care sunt asteptati aproximativ 1.500 de invitati, este creat de Wolfgang Puck, chef de origine austriaca, in varsta de 68 de ani.

Invitatii vor fi tratati cu peste 50 de preparate, inclusiv mini-antreuri precum ravioli cu mazare, morcovi si trufe negre, parfé de caviar cu praf din aur comestibil de 24 de carate si "macarons" inspirate de cocteiluri ca negroni si mojito.

Pentru acest banchet lucreaza peste 1.000 de bucatari.
La banchet se vor mai servi peste 10.900 de pahare de sampanie, bautura furnizata de crama regizorului Francis Ford Coppola.

Joi, la conferinta de prezentare a meniului, care include si preparate vegetariene si fara gluten, Puck a abordat evenimentul cu entuziasmul sau obisnuit, zdrobind cu lingura o prajitura cu zmeura si declarand ca dulciurile sunt "cel mai important element al sau".

"Atat timp cat organizatorii galei Oscar nu s-au saturat de mine, nici eu nu m-am saturat de Oscaruri", a mai spus Puck.

Cea de-a 90-a editie a galei premiilor Oscar va avea loc duminica seara, la Dolby Theatre (Hollywood & Highland Center) din Los Angeles, si va fi difuzata live de postul de televiziune ABC.

Lungmetrajul "The Shape of Water" a obtinut 13 nominalizari la premiile Oscar, in timp ce "Dunkirk" a primit opt, iar "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" a primit sapte.


meniul oscar carne wagyu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006862 (s)