News Flash:

INCREDIBIL! Inca mai sunt INCHISE 23 de drumuri judetene si 11 drumuri comunale in judetele Constanta, Iasi, Botosani, Galati, Bacau si Neamt

10 Ianuarie 2017
1019 Vizualizari | 0 Comentarii
drum inzapezit4
Traficul rutier este in continuare inchis pe 23 de drumuri judetene si 11 drumuri comunale din judetele Constanta, Iasi, Botosani, Galati, Bacau si Neamt si se intervine pentru deblocarea acestor cai de acces.
"La nivel national, CNAIR a actionat cu 895 de utilaje care au utilizat 4.419 tone de material antiderapant si 18,5 tone clorura de calciu", informeaza un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) transmis marti AGERPRES.
Sursa citata precizeaza ca in acest moment nu mai sunt persoane blocate pe caile de transport rutiere si nu sunt semnalate autostrazi sau drumuri nationale cu circulatia intrerupta.
Toate aeroporturile sunt deschise si nu se inregistreaza curse aeriene anulate sau cu intarzieri.
In ultimele 24 de ore, 39 de trenuri au inregistrat intarzieri semnificative (peste 60 de minute), iar 29 de trenuri au fost anulate. Magistrala feroviara 900 Craiova este inchisa intre statiile Strehaia si Ciochiuta din cauza ruperii firului de contact.
"Toate porturile maritime si fluviale sunt deschise. Sunt inchise 16 cai navigabile in zonele Galati — Hirsova — Bratul Borcea — Bratul Macin, Drobeta Turnu Severin, Braila, Bicaz — Izvorul Muntelui", se arata in comunicat.
Pe fluviul Dunarea, intre km 655 si 1.075, zona localitatii Drobeta Turnu Severin, curg sloiuri de gheata.
In punctele de trecere a frontierei nu se semnaleaza restrictii, cu exceptia PTF Zimnicea, Bechet, Ostrov si Turnu Magurele de la frontiera cu Bulgaria, unde nu se poate traversa cu bacul.
"In localitatea Negru Voda, din judetul Constanta, alimentarea cu energie electrica este intrerupta. 11 echipe de interventie actioneaza pentru remedierea acestei defectiuni, care afecteaza 1.524 de consumatori", precizeaza MAI.
La nivel national, au actionat, in ultimele 24 de ore, in sprijinul populatiei si al autoritatilor locale, 17.377 de efective ale Ministerului Afacerilor Interne — 9.235 de politisti, 5.214 pompieri si 2.928 jandarmi, cu 7.621 mijloace tehnice.
Au fost efectuate 9.510 interventii medicale de catre SMURD si serviciile de ambulanta, din care 220 pentru gravide si 286 pentru persoane dializate.
Aeronavele MAI au efectuat 14 misiuni medicale — 13 cu elicopterele SMURD si una cu avionul Piper. Pilotii MAI si personalul SMURD sunt in continuare pregatiti sa intervina si vor continua misiunile in functie de solicitari si de conditiile meteorologice.
Ca urmare a temperaturilor scazute, s-a intervenit pentru relocarea a 254 de persoane fara adapost, dintre care 57 cu hipotermie. Cele mai multe dintre acestea au fost identificate la nivelul judetelor Harghita, Mures si in Bucuresti.
In contextul emiterii unor noi avertizari de ninsoare si viscol, in special pentru zona de sud-est, MAI solicita cetatenilor sa se informeze permanent asupra starii vremii, a conditiilor de trafic si sa respecte cu recomandarile autoritatilor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006297 (s)