News Flash:

Incident MISTERIOS: Un inginer din Ploiesti a disparut in timpul unei excursii in Istanbul

4 Septembrie 2018
1364 Vizualizari | 0 Comentarii
ing

Un inginer din Ploiesti, in varsta de 51 de ani, a disparut in timpul unei excursii pe care o facea impreuna cu familia in Istanbul, la Palatul Topkapi. ”Am tot felul de presupuneri, rapire, sechestrari. Sunt temeri”, declara sotia inginerului.
Inginerul Salvatore Popescu de 51 de ani, din Ploiesti, a disparut pe 30 august 2018.

Barbatul era impreuna cu familia si un grup de turisti sa viziteze Palatul Topkapi din Istanbul. Sotia si alte rude au decis sa se odihneasca pe iarba, iar inginerul a mers cu ceilalti turisti din grup.

“Atunci l-am vazut ultima oara. Eram cu un grup de turisti. Noi am ramas sa ne odihnim, el a continuat sa mearga cu multimea si de atunci nu l-am mai vazut”, a declarat sotia inginerului, Ioana Dima.
Familia, disperata, a anuntat autoritatile turce, iar luni sotia barbatului a mers si la Ministerul Afacerilor Externe, considerand ca aici are o “speranta”.

“Din partea autoritatilor turce nu am nicio veste. Am sunat azi (luni - n.r.) la consul si nu avea vreo stire. Speranta e aici in Romania la Ministerul Afacerilor Externe, ca sa puna in miscare niste lucruri, sa le faca mai rapid, sa se faca ceva. Am fost azi. Au zis ca stiau de caz si in masura in care pot, vor face”, a declarat Ioana Dima.

Pe de alta parte, femeia a spus ca “la spital sau la morga” nu a fost gasit si ia in calcul si varianta unei rapiri sau sechestrari.

”La spital sau la morga nu este. Nu este acolo, nu a fost gasit, mi-a spus consulul. Nu am nicio explicatie ce s-a intamplat, nu-mi inchipui. Doamne fereste. Am facut tot felul de presupuneri, rapire, sechestrari. Sunt temeri”, a mai spus sotia inginerului.

Salvatore Popescu avea, in momentul disparitiei, un telefon mobil care nu avea roaming si nici nu este smartphone, astfel inca sotia spune ca nu poate fi detectat.

Barbatul nu suferea de nicio afectiune medicala.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004681 (s)