News Flash:

Incendiu puternic intr-un bloc din Timisoara. Zeci de persoane au fost evacuate

5 Iulie 2022
388 Vizualizari | 0 Comentarii
caine salvat

In cursul noptii de luni spre marti, in municipiul Timisoara a avut loc un puternic incendiu la un bloc. Totul ar fi pornit de la un aer conditionat. Au fost evacuate zeci de persoane, iar 13 pompieri au lucrat la stingerea flacarilor.


Conform datelor transmise de catre cei de la ISU Banat, incendiu a fost sesizat printr-un apel la numarul unic de urgenta in cursul orei 21.40. La fata locului au ajuns 13 pompieri de la Detasamentul 1 Pompieri Timisoara impreuna cu doua autospeciale de stingere apa si spuma, dar si o autospeciala de interventie cu autoscara mecanica. Incendiul se manifesta in holul unui apartament. Nu au fost persoane ranite, iar pompierii au reusit sa scoate, teferi, un catel si doi porcusori de guineea. Cainele a avut nevoie de resuscitare, iar medicii de pe ambulanta au reusit sa il salveze pe simpaticul animal:
 

„La sosirea fortelor de interventie si dupa recunoasterea in teren s-a constatat ca 20 de persoane s-au evacuat, iar alte 10 persoane au fost evacuate de catre pompierii sositi la fata locului. Fortele de interventie au actionat pentru localizarea incendiului si ventilarea incaperilor”, transmit reprezentantii ISU Banat.
 

Galerie Foto

6966331catelresuscitatcainesalvat8.jpeg
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007152 (s)