News Flash:

In Timis vor fi sapte centre de vaccinare pentru copiii cu varste cuprinse intre 5 si 11 ani

16 Ianuarie 2022
362 Vizualizari | 0 Comentarii
vaccinare

Copiii cu varste de 5-11 ani se vor putea vaccina din 26 ianuarie in sapte centre din judet, organizate special pentru aceasta categorie de varsta. Doua sunt la Timisoara.
 
 
Conform Directiei de Sanatate Publica Timis, sapte centre sunt operationale in Timis pentru vaccinarea impotriva Covid-19 a copiilor cu varste intre 5 si 11 ani. Acestea sunt:

Centrul Fundatia Pentru Tineret Timisoara
Centrul Dumbravita;
Centrul Lugoj Sala De Sport;
Centrul Camin Sportiv Sannicolau Mare;
Centrul Casa De Cultura Gataia;
Spitalul Dr. Karl Diel Jimbolia;
Spitalul L.Turcanu Timisoara
Autoritatile nationale implicate in campania de vaccinare anunta ca incepand cu data de 26 ianuarie copiii cu varste intre 5 si 11 ani pot primi vaccinul impotriva Covid-19. Pentru ei se pot face programari pe platforma prin intermediul conturilor parintilor sau ale reprezentantilor legali, la centrele marcate „P_Ped”. Programarea nu este obligatorie. Vaccinarea copiilor se poate face si la medicii de familie.

Ministrul Sanatatii anunta in urma cu cateva zile ca primele doze de vaccin anti-Covid pentru copiii cu varste intre 5-11 ani vor sosi in Romania in perioada 21-25 ianuarie. Se asteapta o transa de peste 110.000 de doze.

Copiii din categoria 5-11 ani vor fi vaccinati cu un ser Pfizer care vine intr-o doza mai mica fata de cea utilizata la persoanele de peste 12 ani. Copiii vor face si rapel, la 21 de zile.

Ministerul Sanatatii a realizat un document cu raspunsuri la cele mai frecvente intrebari despre vaccinurile impotriva COVID-19 la copii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006103 (s)