News Flash:

In numai patru zile, în Romania, numărul școlilor în care elevii fac strict cursuri online a crescut la 300

17 Septembrie 2020
856 Vizualizari | 0 Comentarii
tableta 2

Dacă luni elevii din 260 de unități de învățământ din întreaga țară începeau școala în scenariul roșu, în numai patru zile numărul școlilor care țin doar cursuri online a ajuns la 300.

Luni, 14 septembrie, începeau școala în scenariul roșu elevii din 260 de unități de învățământ. Patru zile mai târziu, numărul școlilor care susțin doar cursuri online a crescut la 300, transmite Ministerul Educației.

Joi, 17 septembrie, situația în România se prezintă astfel:

12.981 de unități de învățământ în Scenariul 1 (S1): participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară

4.375 de unități de învățământ în Scenariul 2 (S2). Acesta presupune participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, respectiv revenirea parțială (prin rotație de una-două săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție

300 de unități de învățământ în Scenariul 3 (S3): participarea tuturor preșcolarilor și elevilor la activități/lecții online.

Consiliile de administrație de la nivelul fiecărei unități de învățământ adoptă propunerile de scenarii și, implicit, schimbarea acestora, în funcție de analiza situației epidemiologice efectuate de către DSP și INSP, dar și de resursele existente în fiecare unitate de învățământ.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004603 (s)