News Flash:

In ”Las Fierbinti” e proasta satului, dar in realitate e o tipa super sexy! Cum arata "Geaninuta" fara sutien - FOTO

8 Iunie 2018
4294 Vizualizari | 0 Comentarii
geanina

Interpreta Gianinei din „Las Fierbinti”, actrita Anca Dumitra, este unul dintre cele mai iubite personaje din serialul de comedie de la PRO TV. E haioasa si o prinde bine rolul de fata naiva.
Dar, actrita Anca Dumitra are cu ce sa te surprinda si in afara acestui proiect, caci uite ce sexy este atunci cand nu o vezi pe micul ecran.

Pentru cine nu stie, Anca Dumitra s-a nascut pe 31 august 1987 si face parte din echipa serialului „Las Fierbinti” inca de la inceputul acestui proiect, din 2012, cand a fost difuzat primul episod la PRO TV. O joaca pe fiica primarului din sat, interpretat la inceputuri de actorul Radu Gabriel, care ulterior a iesit din acest serial. Personajul Gianina este unul plin de umor, actrita fiind ea insasi uimita ca are resurse pentru a interpreta atat de bine o fata prostuta, care incearca mereu sa tina pasul cu moda de la oras. Acum actorii sunt in pauza, caci au incheiat filmarile, insa serialul se difuzeaza inca pe micul ecran, luni, marti si joi, de la 20.30. Pe actrita o puteti vedea si la Teatrul de Comedie, acolo unde joaca in spectacolele „Totul in gradina” si „Mult zgomot pentru nimic”. De la teatru, frumoasa Anca Dumitra le-a facut fanilor un cadou sexy pe retelele sociale, caci a pus o fotografie extrem de senzuala, de la repetitii, in care apare intr-o salopeta care-i lasa sanii la vedere.


 Gandul.info

Galerie Foto

ancadumitra.png
gianinei las fierbinti anca dumitra
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005166 (s)