News Flash:

10 Lucruri simple si placute pe care barbatii in secret le adora. Nu ezita sa le faci, atunci cand sunteti ampreuna

8 Iunie 2018
1091 Vizualizari | 0 Comentarii
zz13 640x410

Bărbații nu vorbesc direct despre asta, însă sunt înnebuniți de aceste lucruri simple și plăcute. Și nu contează dacă doar ați început relația sau sunteți de mult timp împreună, el adoră când faci asta:

1. Când pui capul pe pieptul lui.
Atunci când priviți un film sau doar vă relaxați după o zi grea, acesta este unul dintre cele mai frumoase senzații – când femeia pune capul pe pieptul lui și îl îmbrățișează. În astfel de momente bărbatul se simte protector. Acest gest spune că femeia se simte în siguranță în brațele lui.

2. Când îi scrii prima mesaje.
Se crede că bărbatul este cel care trebuie să facă primul pas. Însă uneori, el pur și simplu nu știe, dacă scrie destul de des sau nu. Atunci când femeia îi scrie prima, asta îi oferă încrederea că trebuie să dezvolte relația cu ea.

3. Când îi spui cât de mult îl apreciezi.

Dacă bărbatul într-adevăr depune efort pentru relația voastră, el va fi fericit să audă cât de mult apreciezi asta. Acest lucru îl va încuraja să depună efort și în continuare.

4. Când te joci în părul lui, în timp ce el conduce.

Dacă este prea sensibil și se excită ușor, ar fi mai bine să nu faci acest lucru în timp ce conduce. O poți face acasă, când va pune capul pe genunchii tăi. Acest gest îl amețește.

5. Când te lauzi cu el pe rețelele de socializare.
Unele fete exagerează cu asta. Dar dacă el a facut ceva pentru tine, atunci poți împărtăși acest lucru în rețea. Gestul făcut va arăta că îl apreciezi și vrei să spui întregii lumi despre asta.

6. Când îl asculți cu adevărat.


Poate că în viața lui se întâmplă ceva serios sau doar a avut o zi grea la muncă. Așază-te alături de el, privește-l în ochi și fii sincer implicată în discuție. Asta îi va arăta grija pe care i-o porți.

7. Când îi scrii mesaje, în timp ce te distrezi cu prietenii.

Dacă alesul tău nu este gelos pe prietenii tăi și e suficient de matur încât îți permite să ieși la distracții cu ei, atunci răsplătește-l cu un mesaj că ești bine și că nu uiți de el.

8. Când îți arăți în public sentimentele.
Nu trebuie să sari pe el, e suficient să-l iei de mână, să-l îmbrățișezi sau să-l săruți pe obraz.

9. Când zâmbești după ce te-a sărutat.

Aceasta este o emoție naturală, care arată că sărutul lui ți-a provocat plăcere. Deci, sentimentele tale sunt sincere.

10. Când râzi de glumele lui.

Faptul că te poate face să zâmbești, înseamnă mult pentru el. Bărbații nu se tem să arate ca clovnii, ei adoră când își pot face femeia să râdă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1547 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005126 (s)