News Flash:

Iata cat de sanatos este uleiul de masline amestecat cu suc de lamaie

1 Martie 2018
986 Vizualizari | 0 Comentarii
Ulei de masline amestecat cu sucul de lamaie

Atat in industria cosmetica cat si in domeniul culinar ambele produse sunt extrem de utile si pot fi folosite atat pe plan local, intern cat si extern. Secretul este sa le combini in parti egale si sa le folosesti ori de cate ori ai ocazia, si iata de ce probleme te scapa aceasta combinate minunata.

Pentru o digestie normala

Una dintre cele mai grave probleme cu care te poti confrunta este contipatia, astfel la nivelul colonului se produc anumite dezechilibre ce iti pot pune sanatatea in pericol. Insa celebra combinatie de ulei de masline si sucul de lamaie ajuta la lubrifierea mucoasei digestive si la activarea vezicii urinare, astfel ca este favorizat procesul de defecatie, sprijinita digestia si digerarea rapida si corespunzatoare a alimentelor ingerate.

Are grija de inima ta

Datorita acizilor grasi ce se regasesc in uleiul de masline, este imbunatatita circulatia sangvina si protejate arterele astfel incat sa se previna orice fel de afectiune la nivelul aparatului cardiovascular mai ales.In plus, te protejeaza de fluctuatiile colesterolului astfe incat sa il mentina in parametri optimi. Bogat in vitamine si minerale se completeaza excelent cu beneficiie oferite de lamaie astfel  a imunitatea ta va avea de castigat.

Remediu cosmetic pentru par, unghii, piele

Un alt aspect favorabil al acestei combinatii minunate este acela ca iti va proteja ficatul si vezica biliara, ajutand la eliminarea mai facila a toxinelor, in timp ce vor avea grija si de frumusetea ta fizica. datrita proprietatilor antiseptice, astringente ai la indemana unul dintre cele mai bune  trucuri pentru a-ti mentine unghiile puternice, piela hidratata si scalpul echilibrat si sanatos, fara matreata. Nu o sa te mai preocupe fragilitatea unghiilor daca alegi sa tii unghiile in amestecul incalzit de ulei de masline cu zeama de lamaie 10 minute de doua ori e saptamana pana la remedierea lor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007560 (s)