News Flash:

Iata 5 cadouri corporate cu care iti poti arata aprecierea fata de partenerii de business!

20 Februarie 2019
1770 Vizualizari | 0 Comentarii

Aparitia corporatiilor pe piata romaneasca a contribuit enorm la dezvoltarea mediului de afaceri si dezvoltarea in plan economic si social a multor orase mari din tara. Una dintre consecintele sociale ale acestui fenomen este aparitia unui nou segment de daruri pe care listele de cumparaturi nu il includeau pana recent: cel al cadourilor corporate. Daca darurile clasice sunt oferite pentru exprimarea aprecierii si sentimentelor fata de persoanele dragi cu ocazia sarbatorilor sau aniversarilor, diferitele tipuri de cadouri corporate urmaresc si obiective profesionale sau avantaje in lumea afacerilor.

Sunt multe momente in viata profesionala cand vrei sa multumesti sau sa arati apreciere pentru cineva in timpul sau la finalul unei colaborari de succes, iar gestul care se preteaza este oferirea unor cadouri corporate colegilor, partenerilor de afaceri sau colaboratorilor care au “pus umarul” la succesul obtinut.

Mediul de afaceri se bazeaza pe comunicare, tehnologie si acces la informatie pentru a putea functiona ideal, iar device-urile high-tech sunt utile atat barbatilor, cat si femeilor care activeaza in acest sector. Astfel, categoria de produse in care se regasesc cele mai potrivite cadouri corporate este cea a gadgeturilor. Asadar, in randurile urmatoare vei descoperi cateva dispozitive pe care le vei putea darui pentru a face o impresie de neuitat.

  1. Incarcator pentru telefon wireless QI Premium. Acest gadget din lista de cadouri corporate isi poate gasi locul pe orice birou datorita design-ului simplu, elegant, si functionalitatii pe care o ofera. Daca stii ca persoana in cauza are un telefon de ultima generatie dotat cu functia de incarcare wireless, acest cadou va fi primit cu mare bucurie.
  1. Boxa Bluetooth sunet 3D Quality, aurie. Din lista de cadouri corporate nu putea lipsi un gadget audio, mai ales pentru ca muzica este o pasiune foarte des intalnita. Astfel, aceasta boxa wireless va impresiona atat prin calitatea sunetului (surround 3D), cat si prin design-ul inedit, finisajul premium si liniile elegante ale carcasei. Bateria din dotare ofera o autonomie de circa 12 ore, iar microfonul va permite si functia “hands-free”. Pe deasupra, boxa poate reda continut audio prin intermediul tehnologiei Bluetooth, unui cablu auxiliar sau unui card microSD.
  1. Car kit auto bluetooth - Hands Free. Orele petrecute in traficul aglomerat al marilor orase ale tarii nu trebuie sa fie lipsite de confort sau siguranta, astfel incat in lista de cadouri corporate figureaza si acest dispozitiv foarte util si extrem de simplu de folosit. Car kit-ul se agata la parasolar si poate fi conectat prin Bluetooth la doua telefoane, astfel incat sa poti primi si efectua apeluri telefonice simplu si comod, cu functia hands-free. Astfel, vei putea mentine atentia la drum si mainile tale nu vor parasi volanul decat pentru a schimba viteza.
  1. Baterie externa 20.000 mAh Metalic. Din pacate, dispozitivele portabile pe care le folosim zilnic in activitatea de birou au nevoie de reincarcare, astfel ca in lista de cadouri corporate si-a facut loc si acest model inedit de baterie externa. Pe langa capacitatea impresionanta de stocare a energiei (20.000 mAh), acumulatorul portabil are un design elegant si rafinat, avantaje ce-l recomanda pentru folosirea in mediul business.
  1. Smartwatch Bluetooth 4.0 DM360. Ceasul inteligent nu mai este demult un simplu accesoriu, iar functiile pe care le ofera smartwatch-urile prezentului sunt din ce in ce mai variate. Tocmai de aceea, din lista de cadouri corporate nu putea lipsi un model elegant si performant de smartwatch, care sa usureze foarte mult activitatile de zi cu zi atat de la serviciu, cat si de acasa.

Daca esti in cautarea unor cadouri corporate cu adevarat speciale, intra pe GadgetWorld.ro si vei gasi aceste produse si multe altele, astfel incat sa poti adresa multumiri personalizate tuturor colaboratorilor pe care ii apreciezi! 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004917 (s)