News Flash:

A inceput targul de nunti de la Iulius Mall!

1 Februarie 2019
2268 Vizualizari | 0 Comentarii
IM Marriage 1

Final de săptămână plin, la Iulius Mall Timişoara. Târgul de nunţi IM MARRIAGE îi aşteaptă pe mirii anului cu cele mai bune oferte, cu demonstraţii de hair-style şi make-up pentru mirese, prezentări de modă, ateliere de aranjamente florale, muzică live, dar şi cu un city break romantic, pe care îl pot câştiga. Programul de week-end este completat cu o sesiune de teatru de păpuşi pentru copii, dar şi cu promoţii la magazine.

Vineri, la Iulius Mall a început unul dintre cele mai importante târguri de nunţi din Timişoara: IM MARRIAGE. Până duminică inclusiv, cei mai buni specialişti în domeniu şi furnizori de servicii sunt prezenţi la demisolul şi parterul mall-ului, unde îi aşteaptă pe vizitatori cu oferte complete.

Viitoarele mirese îşi pot găsi rochia perfectă printre numeroasele modele expuse. Domnişoarele se pot inspira şi din prezentarea de modă a Casei de Modă Livius, care va avea loc sâmbătă, 2 februarie, la ora 15:30. Mirii vor găsi şi opţiuni pentru invitaţii, mărturii, verighete, bijuterii, servicii de catering, candy bar și cheese bar, aranjamente florale, decorațiuni, pachete foto – video etc.

Sâmbătă, organizatorii au pregătit şi ateliere, cu numeroase idei utile: de la ora 15.00, demonstraţii de hair-style şi make-up pentru mirese, oferite de Academia Sandria, iar de la ora 18.00, ateliere de aranjamente florale şi buchete de mireasă, la care participă designerii Atelierului de Flori din Timişoara. Duminică, de la ora 15.00, sunt programate sesiuni live de muzică.

Cuplurile care vizitează IM MARRIAGE se pot înscrie la tombola târgului, care îi va premia cu un sejur romantic, în valoare de 3.000 lei, oferit de TUI Travel Center. Tragerea la sorţi va avea loc luni, la ora 12.00. Târgul va fi deschis de vineri până duminică inclusiv, între orele 10.00 – 22.00.

Duminică, cei mici au ora lor specială de poveşti. Marionetele vor povesti întâmplările din „Pădurea fermecată”, într-o nouă sesiune de teatru de păpuşi, organizată în food court, la ora 12.00.

Promoţiile continuă la brandurile preferate! Lista completă poate fi consultată pe site-ul Iulius Mall Timișoara.

Galerie Foto

IM_Marriage_2_
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005072 (s)