News Flash:

Horoscop saptamanal BANI 23 – 29 aprilie 2018. Intunecatul Pluto, Marte si Venus iti agita portofelul

23 Aprilie 2018
876 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscopp

Horoscop saptamanal BANI. De saptamana trecuta, am intrat cu totii sub influenta lui Chiron ce s-a mutat in Berbec pentru 9 ani, a lui Saturn ce a inceput miscarea retrograda pentru 5 luni iar intunecatul si poreclit “maleficul” Pluto la randul sau este retrograd pentru 5 luni in anuala miscare de acest gen pe care o are.

Saptamana 23 – 29 aprilie 2018 vine cu o energie mai usoara decat tot ce a fost pana acum, insa agitatia pornita de doua planete retrograde este abia inceputa !

Pe 24 aprilie Venus intra in guralivul si comunicativul Gemeni iar pe 26 aprilie, Marte este in conjunctie cu intunecatul Pluto care este deja retrograd de cateva zile pana in septembrie.

Toate aspectele astrale au o puternica influenta asupra zonei banilor fiecaruia. Suntem si in zodia TAUR care ne indeamna prin energia sa la comoditate, la a lua lucrurile mai usor insa Venus in Gemeni din 24 aprilie ne aduce noi oportunitati in zona banilor si relatiilor, facandu-ne mai comunicativi si dornici de experiente noi.

Pe de alta parte, conjunctia lui Marte, planeta actiunii, cu intunecatul Pluto, planeta distrugerilor cu scopul renasterii si reasezarii, face ca tot ce este ascuns sub pres si clocoteste ca o oala sub presiune, acum sa dea pe dinafara. Pluto abia si-a schimbat directia in retrograd acum cateva zile si este mai puternic ca oricand.

In cazul in care efectul lui Pluto te atinge pe zona banilor, la felul in care ii faci, la relatia cu jobul sau cu afacerea, la felul in care esti obisnuit sa ii cheltui, in loc sa te superi, gandeste-te la ce ai incercat sa suprimi in viata ta. Acea parte din tine este inca vie si va veni intotdeauna inapoi sa te bantuie pana cand inveti cum sa o imblanzesti.

Cel mai bun lucru pe care il poti face sub toate aceste miscari importante este sa mergi o data cu schimbarea si sa o accepti, avand incredere ca vei ajunge acolo unde trebuie sa ajungi.

Asadar, iata horoscopul saptamanal BANI pentru 23-29 aprilie 2018 :

Horoscop saptamanal BANI. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

La inceputul saptamanii este posibil sa fii tentat sa incerci orice mod posibil sa castigi bani, din cauza miscarii Lunii care iti influenteaza zodia. Aici apare un semnal de alarma; desi mijloacele ne-etice par usoare, ele mereu aduc nefericire. Jupiter, planeta norocului si a progresului, este deja in miscare retrograda si Saturn a devenit si el retrograd de curand. Nu are niciun rost sa iti asumi riscuri acum. Mai mult, nu te poti baza pe noroc sa fii ajutat sa iesi dintr-un bucluc. Pe de alta parte, Soarele abia a intrat in Taur, deci ai tendinta sa devii un pic mai comod. Vei lua lucrurile mai usor. Va trebui, deci, sa pui deoparte bani in plus pentru cheltuielile familiei.

Horoscop saptamanal BANI. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Respectul de sine si valoarea de sine vor fi extrem de importante, dar ai grija sa nu devina aroganta. Recunoasterea, rezultatele si o motivatie sa te dovedesti bun te vor impinge sa dea ce e mai bun din tine. Venus, seful semnului tau, are atitudine duala din moment ce intra in Gemeni. Asta aduce aspecte pozitive in zona legata de bani si familie. Posesiunile tale materiale pot creste sau vointa ta de a le avea va creste.

Horoscop saptamanal BANI. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Soarele proaspat instalat in Taur va trece prin casa ta 12, ceea ce te va face sa cheltui fara sa gandesti doar ca sa te potrivesti cu cei din cercul tau social si sa fii acceptat de ei. Trebuie sa te asiguri ca nu exagerezi pentru ca ai nevoie de bani pentru zile confuze. Pe zona jobului, te descurci bine cu responsabilitatile si lucrurile merg usor. Poti planifica o calatorie de afaceri daca ai nevoie, auspiciile astrale sunt bune.

Horoscop saptamanal BANI. RAC (22 iunie – 23 iulie)

Casa a doua a ta a finantei are doi musafiri astrali care te ademenesc sa intri in riscuri ca sa castigi mai multi bani si iti pot veni tot felul de idei. In plus, tentatia este cu atat mai mare cu cat ai tot felul de solicitari si nevoi de la membrii familiei. Oricare ar fi situatia, esti sfatuit insistent sa rezisti presiunilor. Tu esti o persoana dedicata familiei si te vei descurca pe acest plan foarte bine. Munca te va tine ocupat toata ziua, indiferent daca ai un job sau un business al tau.

Horoscop saptamanal BANI. LEU (24 iulie – 23 august)

Soarele, seful semnului tau, tocmai a intrat in zodia Taurului de curand si acum este in casa astrala a karmei tale si a ocupatiilor. Este o perioada exceptionala pentru antreprenori. Apar oportunitati concrete de lucru cu un client instarit. La serviciu, ai motive intemeiate de a sarbatori. Poti primi o promovare sau o crestere. Ai grija sa nu iti strice saptamana vreo imbolnavire, ai deci grija de tine mai bine.

Horoscop saptamanal BANI. FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Fii atent la cheltuielile suplimentare cauzate de combinatia dintre Luna, Jupiter si Marte ce te fac sa vezi lucrurile mai mari sau mai multe decat sunt, inclusiv sumele din contul bancar. Excesul in orice este daunator, indiferent de motivatie! Tinzi sa dai buzna sa cumperi orice si oricat, ca si cum esti in sezonul reducerilor. Venus intra in Gemeni si vei simti o usurare la job. Apar scenarii pozitive in afaceri.

Horoscop saptamanal BANI. BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Pozitiile planetelor se pare ca iti dau un fals sentiment de optimism. Acesta te poate tenta sa folosesti moduri ne-etice de a face bani. Fii atent, asta va lucra impotriva ta. Venus se muta in Gemeni deci este o miscare buna cosmic si pentru tine, ce iti aduce garantat castiguri si fericire. Trebuie sa ai grija de siguranta si de starea de bine.

Horoscop saptamanal BANI. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Soarele care este proaspat intrat in Taur este in casa ta sapte condusa de Venus, seful zodiei Taur, deci te poti astepta la vremuri bune pe zona carierei. Un parteneriat poate ajunge in lumina reflectorului. Oricum, esti foarte ocupat si muncesti mult iar rezultatele financiare vor aparea negresit. Si afacerile sunt infloritoare pentru ca pot aparea dealuri interesante la orizont. Te poti simti pierdut in propriile tale ganduri adanci si profunde.

Horoscop saptamanal BANI. SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

De la inceputul saptamanii, casa ta a noua va fi gazda Lunii, sefa starilor si emotiilor noastre. Problema este ca Jupiter vine si el acolo si impreuna sunt influentate de Marte. Toate acestea iti vor crea un sentiment de urgenta si nerabdare fortandu-te poate sa iei decizii in graba. Poti fi confuz de aceea trebuie sa fii atent si sa eviti sa iei acum orice decizie majora. In afaceri, uita-te dupa dealuri mai mari si mai bune. Daca ai un partener de afaceri, asteapta-te la mici neintelegeri. Toate tranzactiile si contractele trebuie sa fie foarte clare fata de el.

Horoscop saptamanal BANI. CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nu sunt in planul astral castiguri majore financiare, dar nici nu vei avea parte de pierderi sau blocaje la bani. Poti avea o stare de neliniste, fiind nesigur pe ce directie sa o apuci. Incearca sa nu fortezi lucrurile, altfel vei ajunge sa faci greseli. Activitatile de fiecare zi pot fi zadarnicite de amanari si perturbari neasteptate. La serviciu poti avea mai multa treaba si agitatie decat normal. Venus se muta in Gemeni ceea ce indica ajutor cu o activitate social profesionala crescuta. Paseste cu prudenta, mai ales cand este vorba de clienti sau posibili rivali.

Horoscop saptamanal BANI. VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Astrele nu iti sunt favorabile pe planul banilor, fapt ce te face nelinistit. Daca esti om de afaceri, va trebui sa te multumesti cu castiguri minore deocamdata. Soarele este acum in Taur si in casa ta a patra. Acum, atat Soarele cat si si Venus, seful Taurului, devin in opozitie cu retrogradul Jupiter. Toate acestea activeaza zonele ce tin de munca, familie, casa si inima. Poti avea presiuni si lume care trage de tine iar acest aspect astral te face sa muncesti foarte mult. Vei fi motivat sa obtii succesul si sa tii capul sus.

Horoscop saptamanal BANI. PESTI (19 februarie – 20 martie)

Poti cheltui pe o achizitie majora la care ai visat demult cum ar fi o masina noua sau o locuinta noua, pentru ca Venus se muta in Gemeni si esti sprijinit in acest sens. Asteapta-te la un sentiment de incantare la munca pentru ca poti fi cel ales sa te ocupi de un subiect important. Sefii te considera persoana cea mai potrivita si au cuvinte de lauda la adresa ta. Sinceritatea si abilitatile tale te ajuta mereu sa reusesti. Daca esti un antreprenor, poti avansa cu succes in relatia cu un client important, poate chiar ai si calatorii in legatura cu aceasta afacere. O stare instabila financiara ii poate descuraja pe cei singuri sa isi caute o relatie pe termen lung.


saptamana venus
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1406 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006002 (s)