News Flash:

Horoscop saptamanal BANI 14-20 mai: Schimba-te sau vei fi schimbat

14 Mai 2018
1128 Vizualizari | 0 Comentarii
bani zodie

Horoscop saptamanal BANI. O noua energie care afecteaza banii si siguranta proprietatilor pe care le luam cu bani se pregateste sa inceapa de marti 15 mai 2018, din pricina schimbarii radicale a planetei Uranus din Berbec in Taur, unde va sta aproape 8 ani, pana in 2026. Este vremea marilor treziri si trebuie sa stam cu ochii larg deschisi ca sa vedem lucrurile dintr-o noua perspectiva. Unii vor castiga in moduri de neimaginat care ne va duce la varfuri extreme, in timp ce altii se vor prabusi in caderi extreme. Jocul vietii se intensifica mai mult ca oricand. Lui Uranus ii place sa ne deschida ochii ca sa vedem lucrurile intr-o cu totul alta forma.

Urmare a acestei importante miscari planetare, multi dintre noi isi vor schimba intreaga directie pe care mergeau. Este cu entuziasm si dar si cu frica in acelasi timp.

Ceea ce se va intampla este ceva la care, desigur, nu ne puteam gandi. Uranus este cunoscut ca aduce neasteptatul. Este salbatic si rebel si ii place sa ne tina in intrebari pana la final. Ceea ce va aduce ne va face sa ramanem cu gura cascata ca rezultate. Uranus nu va revela niciodata ce are de gand pana cand chiar se intampla.

Dat fiind faptul ca Uranus isi schimba semnul la aproape 8 ani, atunci cand face marea miscare au loc si la noi schimbari majore, resimtite atat la nivel global cat si personal. Planetele care se misca incet sunt cele care aduc cele mai mari provocari.

La nivel personal, Uranus in Taur va pune lumina pe zona din viata care necesita o schimbare radicala sau un push de trezire. La nivel global, vom vedea cum apar anumite teme de schimbari necesare pentru a mentine evolutia.

Uranus este marele salbatic, briliant, haotic si catastrofic in acelasi timp. El solicita libertate totala si nu se opreste in fata nimanui ce ii sta in cale. Mottoul lui este „Schimba-te sau vei fi schimbat”. Ironia este ca Taurul uraste schimbarea. Taurul este un semn fixat in ale lui si nu vrea sa se dea la o parte pentru nimeni. Este evident ce dilema si cocktail de ciocniri apar intre Uranus si Taur.

Fie ca suntem pregatiti sau nu, ceva diferit radical se apropie si ce va urma de acum incolo va intra probabil si in cartile de istorie.

Iata directiile in care vom vedea actiunea lui Uranus in Taur:

–        schimbari cu valuta si cu sistemul bancar. Intrucat Taurul conduce banii si bancile, vom vedea probabil fluctuatii majore in felul in care le folosim pe ambele. Deja se vad tot felul de schimbari ale felului in care folosim banii lichizi in lume. Multa lume prefera tranzactiile online. Bancile si-au mai inchis sedii pentru ca multa lume prefera lucrul online. Se acorda multa atentie domeniului inca nesigur al bitcoin si al monedei de schimb digitale. Cert este ca unele sisteme financiare trebuie sa cada pentru ca sa fie reconstruite intr-o cu totul alta forma.

–        Schimbari in felul in care ne cheltuim banii. Dat fiind ca Taurul apreciaza valoarea, intrebari despre ce este important si ce nu vor aparea din ce in ce mai des.

–        Reforma a sigurantei sociale. Taurul aduce accent pe siguranta si abundanta, deci ne putem astepta ca sistemele ce ofera siguranta sa treaca prin tot felul de schimbari.

–        Vreme extrema in continuare. Cu totii vedem ca Pamantul a dat dovada de tot felul de fenomene extreme in ultimul timp. Specia umana s-a folosit si a abuzat de Pamant prea mult si acesta acum vocifereaza. Sa ne asteptam sa vedem noi situatii extreme meteo drept rezultat al mutarii lui Uranus in Taur. Va aparea un important semnal de alarma despre ce facem cu pamantul.

–        Schimbari despre consumul de alimente. Vor aparea dezvoltari si avansari noi, in special in domeniul sigurantei alimentare, probabil a carnii, dat fiind semnul Taurului. Probabil va creste si numarul alimentelor ce provin din ferme si gradini particulare. Din ce in ce mai multi oameni pot opta sa nu mai manance carne, trend ce deja a inceput.

–        Cum folosim resursele. Din ce in ce mai multi oameni vor intra intr-un mod de viata pe ideea „nu risipesc, nu vreau”. Mai putin va fi mai bine si calitatea va fi deasupra cantitatii.

Sa ne pregatim sa redefinim relatia cu banii si ce aduc ei in viata noastra.

Insa, sa o luam pas cu pas, cu prima saptamana din acest mare tranzit al lui Uranus in Taur. Iata horoscopul saptamanal BANI pentru 14-20 mai 2018:

Horoscop saptamanal BANI. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Saptamana aceasta ti se deschid tot felul de usi financiare. Ca sa aduci spre tine tipul de bani ce iti plac, ai nevoie sa adori cu adevarat ceea ce faci. Considera sa iti adancesi cunostintele prin workshopuri si seminarii. Sectorul social se extinde. Ai contactele necesare ca sa faci saltul spre vorbit, predat sau jurnalism. Fa sa se intample.

Horoscop saptamanal BANI. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Esti focusat pe cariera ta si cum sa te apropii mai mult spre obiectivele tale. Iti doresti mai multa siguranta la acest moment al vietii tale si un salariu care sa te ajute sa traiesti foarte bine si confortabil. Desi asta poate implica sa duci pe umeri mai multe responsabilitati sau sa muncesti ore mai multe, esti dispus sa o faci ca sa iti atingi obiectivul. O lumina straluceste in sectorul debitelor.

Horoscop saptamanal BANI. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Te gandesti cum sa creezi mai multe oportunitati financiare in viata la acest moment si esti gata sa faci orice e nevoie. Relatiile iti devin si mai importante la munca si in viata ta financiara. Ai putea vedea ca deschizandu-te spre un partener te ajuta sa ajungi cu el pe acelasi nivel financiar de discutii si viziuni. Sunt tot felul de situatii norocoase in sectorul predatului si invatatului. Oricine doreste sa te ajute, accepta.

Horoscop saptamanal BANI. RAC (22 iunie – 23 iulie)

Ai sansa sa iti faci locul de munca un loc mult mai dragut de a fi in el pentru cele opt ore sau mai mult pe zi cat petreci acolo. Munca iti atrage atentia potrivita, ceea ce te pune in lista pentru a primi pachete de compensare mai atractive. Efortul tau devine avantaj pentru tine. Nu e moment mai potrivit sa ai creantele sub control decat acum.

Horoscop saptamanal BANI. LEU (24 iulie – 23 august)

Saptamana aceasta ai alaturi prieteni apropiati, mentori, partener pentru informatii financiare si suport. Poate fi atat de simplu precum o idee de business lansata peste masa de la micul dejun sau un sfat despre un plan complicat de business. In oricare mod, te indrepti spre un timp nou de noroc si creativitate. Nu esti singur in ceea ce faci acum. Toti ochii sunt pe tine si oamenii iti vad viitorul succes.

Horoscop saptamanal BANI. FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Sectorul casei tale trece sub control saptamana aceasta. Desi energia plasata aici este destul de blanda si favorabila, tot este nevoie sa te uiti la cat de mult cheltui pentru sectorul acasa in fiecare luna. Daca necesita ajustari, acum este momentul sa o faci, nu cand esti cu arma la tampla. Sunt tot felul de vesti bune la job. O situatie mai buna te asteapta daca esti destul de rabdator sa o lasi sa se intample.

Horoscop saptamanal BANI. BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Sectorul banilor tai este scos in evidenta saptamana aceasta. Se pune intrebarea cum vezi rolul banilor in viata ta precum si care este intelepciunea de la baza planurilor tale despre bani. Este momentul sa chestionezi totul, chiar si ce ai deci acum cateva luni si era minunat. Semne incurajatoare din Univers sugereaza ca iti creste puterea de a castiga, in timp ce vestile negative se imblanzesc. Esti pe drumul cel bun.

Horoscop saptamanal BANI. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Este o saptamana buna pentru tine. Esti frumos pe dinauntru si pe dinadara si ai motivatia si inspiratia sa schimbi ce trebuie schimbat. Una peste alta, esti o persoana magnetica. Atragi oportunitati de a castiga mai mult, de a-i influenta pe altii si de a-ti rezolva nevoile financiare intr-un mare fel. Profita de aceasta energie ce te sustine.

Horoscop saptamanal BANI. SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Tu esti in general destul de psihic, dar saptamana aceasta te poti surprinde chiar si pe tine. Universul iti deschide canale de comunicare pentru a-ti oferi toata informatia de care ai nevoie pentru a face urmatoarea miscare. Nu fii surprins daca esti un pic cu capul in nori. Saptamana viitoare vei fi inapoi pe drumul tau financiar ales.

Horoscop saptamanal BANI. CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Pentru tine, saptamana aceasta este mai mult despre casa viselor si vietilor trecute de unde ti se poate ivi brusc un talent de care habar nu ai avut. Pune putina actiune si intentia acolo unde ti se duce atentia acum si vei vedea ca banii apar si ei imediat. Cat timp asculti de intelepciunea ta interioara, va fi greu sa nu ai o saptamana excelenta.

Horoscop saptamanal BANI. VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Expansiunea si norocul pot duce la cresterea in circumferinta taliei, asa ca ai grija sa te tii de miscarea fizica si exercitii. Tot acestea iti vor mari influenta in lume. Asigura-te ca tii aproape de superiorii tai si de relatia cu ei prin intalniri periodice la munca. Intre timp, viata ta sociala se accelereaza, facand aceasta saptamana un timp excelent sa cunosti oameni noi si sa iti cunosti colegii si mentorii mai bine. Exista putere in asocierile tale.

Horoscop saptamanal BANI. PESTI (19 februarie – 20 martie)

Esti in raiul carierei saptamana aceasta. Iti asumi o pozitie mult mai puternica la munca si te bucuri de salariu si de beneficiile ce vin la pachet. Casa solara a vietilor trecute si a viselor este accentuata. Multe se petrec in mintea ta subconstienta ca vei fi surprins de cate de multe idei grozave iti vin la suprafata de acolo.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1295 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006175 (s)