News Flash:

Horoscop Mihai Voropchievici pentru saptamana 15 – 21 ianuarie

15 Ianuarie 2018
1293 Vizualizari | 0 Comentarii
mihai voropchievici previziunea runelor pentru saptamana 14 21 ianuarie o zodie va trece prin 502747

Horoscop Mihai Voropchievici saptamana 15 – 21 ianuarie 2018. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru saptamana care urmeaza. Citeste horoscopul pentru zodia ta!

BERBEC: Nativii sa lase toate grijile la o parte. Tot ce inseamna temeri si frici sa le dea la o parte. Sa se pregateasca pentru o saptamana buna.

TAUR: A iesit o saptamana cu fertilitate si belsug. Toate visele se vor implini. Fericire! Creste natalitatea!

GEMENI: Gemenii sunt pregatiti sa inceapa o viata noua in toate planurile: fizic, psihic, profesional.

RAC: Prgatiti-va pentru o suita de schimbari majore care vizeaza viitorul apropiat.

LEU: Leul cam cu coada in jos, e suparat. O recomandare directa: pentru ca e zodie de actiune, abordati probleme altfel decat pana acum.

FECIOARA: Fecioara are o saptamana de comunicare, de primire a unor mesaje. Fiti atenti ca pierdeti trenul!

BALANTA: Balantele sunt pregatite sa faca o calatorie. V-ati pregatit bagajele?

SCORPION: Au incurcat-o! Cu ceva greutati, dar e de bine. Simbolul dragostei, ceva fierbinte, pasional pentru cei necasatoriti. Pentru cei casatoriti se aprinde focul pasiunii.

SAGETATOR: Este o saptamana care este invaluita in mister. Nu comunica, nu spune nimanui nimic. Asteapta ca lucrurile sa se rezolve. Este la mana Domnului. Sa le iasa din cap ca sunt cei mai inteligenti si cei mai grozavi. Fara Dumnezeu, nimic!

CAPRICORN: Sunt sfatuiti pentru saptamana viitoare sa nu grabeasca lucrurile, sa aiba un pic de timp de asteptare. Toate lucrurile bune care se ivesc sunt pentru cei care stiu sa astepte.

VARSATOR: Sunt pe picior de batalie. Sfatul este: temperati-va, nu provocati batalii si dispute si totul se va aseza favorabil.

PESTI: Pestii au posibilitati multiple: sa schimbe locul de munca de la ceva care nu ii mai avantajeaza sau sa schimbe locuinta. Cel care sta cu chirie sa ia prin „prima casa”. E o saptamana fantastic de benefica, dar nu fiti si in caruta si in teleguta.

Nu am vazut de multa vreme lucruri atat de benefice.

Previziunile au fost facute in emisiunea „Adevaruri ascunse” de la Antena 3.

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre cum si de unde poate face bani fiecare zodie in anul 2018, analizand din perspectiva numerologica implicatiile acestui an

Anul 2 are o singura conotatie ca sa faci bani. Sa renunti la individualism, la independenta si sa faci orice munca in parteneriat. Este un an universal 2, inseamna paritate. Suntem afectivi anul acesta in tot ceea ce inseamna reusita.

Va fi un an bun daca vom invata sa colaboram. Ca sa castigi bani, ii castigi, doar ca ei vin mai putini. Anul 2 este de acumulare si de a tine banii sub supraveghere.

Trebuie sa mizezi pe lucruri concrete.

Nativii care vor face bani cel mai mult sunt cei care au intrat anul trecut intr-un an 1, personal. Daca au terminat anul bine si sunt multumiti de partea financiara, le va merge bine.

Anul acesta este preponderent pentru dragoste si cresterea natalitatii.

In anul 2 vor veni sfatuitorii de taina care vor cere bani. Cine da bani intr-un an 2, nu va mai primi banii inapoi, a spus Voropchievici la Antena 3.


berbec taur gemeni rac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004507 (s)