News Flash:

Horia Tecau, in sferturi la Sydney

11 Ianuarie 2017
1070 Vizualizari | 0 Comentarii
tecau si rojer
Horia Tecau (Romania) si Jean Juliae Rojer (Olanda) au invins miercuri dimineata echipa australiana formata din Matt Reid si Jordnan Thompson, scor 2-6, 6-4, 10-5, intr-un meci contand pentru optimile turneului ATP 250 de la Sydney (Australia).
Tecau si Rojer, capi de serie numarul 4 la Sydney, au avut nevoie de o ora si 5 minute pentru a obtine calificarea in sferturile de finala! Meciul cu Reid si Thompson, intrati pe tablou gratie unui wild-card, a fost unul complicat, australienii defiland in primul set. Acestia au castigat de doua ori pe serviciul favoritilor, dar echipa romano-olandeza a oferit un raspuns pe masura in mansa secunda. In super tie-break, valoarea si-a spus cuvantul, iar Horia si Julien s-au dezlantuit: cei doi au schimbat terenul la 7-5, castigand apoi urmatoarele trei puncte, scor final 2-6, 6-4, 10-5.
Pentru un loc in semifinale, Horia Tecau si Jean Julien Rojer se vor lupta cu Wesley Koolhof si Matwe Middelkoop, ambii din Olanda. Koolhof si Middelkoop au beneficiat in optimi de abandonul echipei Olivier Marach/Fabrice Martin (Austria/Franta), la scorul de 4-2 in primul set.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006227 (s)