News Flash:

Hagel s-a intalnit cu Ponta la Pentagon. Secretarul american al Apararii i-a multumit premierului Romaniei pentru sustinerea fata de NATO

12 Februarie 2015
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
Secretarul american al Apararii Chuck Hagel s-a intalnit miercuri cu premierul roman Victor Ponta la Pentagon si au discutat despre NATO si operatiunile coalitiei, potrivit unui oficial de rang in domeniul apararii, anunta Departamentul Apararii pe site.
Hagel i-a multumit lui Ponta pentru angajamentul Guvernului Romaniei de a suplimenta trupele romanesti in misiunea din Afganistan si pentru sustinerea Romaniei fata de alte activitati ale coalitiei si NATO, a declarat contraamiralul John Kirby, secretarul de presa al Pentagonului, care a prezentat un rezumat al intalnirii.
Premierul roman s-a intalnit anterior cu secretarul american al Apararii in iunie, cand Hagel a efectuat o vizita la Constanta, unde s-a intalnit cu militari americani stationati la baza de la Mihail Kogalniceanu.
"Premierul Ponta i-a multumit secretarului Hagel pentru atentia pe care a acordat-o problemelor de securitate din zona Marii Negre si pentru rolul pe care l-a jucat la conducerea Departamentului american al Apararii intr-o perioada tensionata pentru aliatii NATO", a spus Kirby.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1395 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010689 (s)