News Flash:

Guvernul schimba limitele in care trebuie sa se incadreze bugetul pe 2017

25 Ianuarie 2017
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin grindeanu2
Ministrii audiati la inceputul sedintei de Guvern de miercuri au anuntat ca vor prezenta noi limite pentru bugetele alocate ordonatorilor de credite.
Proiectul bugetului de stat pe 2017, publicat recent pe site-ul Ministerului Finantelor, ar putea suferi unele modificari, avand in vedere noile limite bugetare.
In deschiderea sedintei Executivului, premierul Sorin Grindeanu a anuntat ca noul proiect de buget, rescris in urma discutiilor cu ministrii din ultimele zile, va fi trimis „vineri seara” la Parlament.
Proiectul de buget pe 2017 va ajunge vineri la Parlament, a promis Viorel Stefan, ministrul Finantelor, la inceputul sedintei de Guvern care a avut loc miercuri. Acesta a precizat ca marti au avut loc intalniri cu totti ordonatorii de credit pentru verificarea bugetelor.
„Astazi venim cu limitele de buget stabilite. Apreciez faptul ca fiecare dinte dumneavoastra, in bugetele de la ministere, ati prevazut cheltuieli prevazute in Programul de guvernare. Vineri va fi sedinta pentru buget”, a declarat, seful Guvernului, Sorin Grindeanu, in deschiderea sedintei de Guvern de miercuri.
Proiectul de buget va fi trimis in Parlament vineri, calendaul fiind decalat cu o singura zi fata de cel propus initial.
Ministrul Finantelor, Viorel Stefan a precizat ca marti au fost intalniri cu toti ordonatorii de credite pentru a se verifica daca bugetele se incadreaza in ceea ce este prevazut in Programul de guvernare.
“Limitele propuse pentru constructia bugetului pe 2017 au fost estimate la 2,99% din PIB in standarde ESA, respectiv 3% din PIB conform Tratatului de la Maastricht”, a precizat Viorel Stefan.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005017 (s)