News Flash:

Greselile pe care trebuie sa le eviti daca vrei sa slabesti

30 August 2015
1211 Vizualizari | 0 Comentarii
slabeste
Sa vedem care sunt posibilele erori in pierderea in greutate. 

Frigider gol

In timpul dietei trebuie ca frigiderul sa fie “dotat” cu produse. Adaugati ardei pre-spalati si tocati, castraveti, rosii, mere, pere si grapefruit. Stocul trebuie sa contina pana la branza de vaci, iaurt natural, carne gatita grasa. Aceasta lista ar putea continua pe termen nedefinit, cel mai important este ca, atunci cand va veti confrunta cu un atac de foame, va puteti satura cu un produs alimentar util si continut scazut de calorii. Dar nu dorim sa punem la incercare, produse refrigerate nocive. Dupa cum probabil stiti, toate cele cumparate in cele din urma vor fi mancate. 

Neaga categoric tot

Trebuie sa evitati doar produsele nocive. Chiar si cu o dieta stricta o data pe saptamana va puteti permite “ceva mai hranitor”. Cel mai important lucru este sa nu exagerati. 

Abordare foarte grava

Modelul american Hedden a declarat urmatoarele: “Am incercat toate dietele din lume si am rupt parti din fiecare, deoarece impune limite prea stricte.” Potrivit psihologilor, una dintre greselile majore ale celor care doresc sa piarda in greutate este lipsa unui simt al umorului! Nu te uita la dieta ca un eveniment major. Joacate cu dieta, distreza-te cu ea. De exemplu, va puteti imagina ca sunteti o celebra actrita, care trebuie sa piarda in greutate inainte de a filma un blockbuster. “Dieta este singurul joc in cazul in care victoria este masurata prin pierderea”, spune designerul Karl Lagerfeld.

Pentru a limita cantitatea de lichide

Multe diete impun, ca o regula pentru a limita cantitatea de lichide. Aceasta este una dintre cele mai grave erori. Este important sa se bea cel putin 8-10 pahare de apa plata pe zi. Oamenii pierd in greutate, la o creanta pe care aceasta se datoreaza succesului lor pe apa. Apa elimina din organism deseurile si toxinele, umple stomacul, reduce foamea si, prin urmare, nu numai ca faciliteaza pierderea in greutate, dar, de asemenea, imbunatateste starea de sanatate a organismului. 

Beti diuretice pentru a pierde in greutate

Intr-adevar, cu o pastila diuretica de baut se poate descarca intre 1-2 kg intr-o zi. Cu toate acestea, greutatea va reveni a doua zi.

Sa cantareasca scaderea in fiecare zi

Stim cu totii ca greutatea poate fi schimbata de mai multe ori chiar si in termen de o zi. Dar, uneori, in ciuda tuturor eforturilor noastre, ramane aceeasi. Acest lucru poate fi doar o ocazie trista si disperare. Nu este indicat sa verificati greutatea mai des decat o data pe saptamana – de ce sa creezi emotii inutile si negative? 

Sa se gandeasca in mod constant cu privire la ceea ce nu au realizat

Nu ar trebui sa-si concentreze atentia asupra esecurilor. Pastrati un jurnal alimentar in care totul este inregist: mancat si baut in timpul zilei. In acest fel se pot analiza greselile tale si vor fi mai usor de controlat. Astfel puteti invata sa mancati in mod corespunzator, dupa cum veti vedea in mod clar ce fel de regim a dus la zero sau negativ. 

mancate modelul amer
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007356 (s)