News Flash:

GINA PISTOL, prima reactie despre relatia cu SMILEY! Cum il striga prin casa pe artist

25 August 2017
1375 Vizualizari | 0 Comentarii
gina
Gina Pistol a facut primele declaratii despre relatia cu Smiley, dupa ce revista SPY a relatat ca cei doi se iubesc. Blonda nu a negat relatia cu artistul, insa nu a dat prea multe detalii.
De la despartirea din vara anului 2012 de Laura Cosoi, Smiley nu a mai avut vreo relatie oficiala cu vreo femeie. A preferat sa mearga ”pe burta” si nimeni nu a stiut cu cine se iubeste. Numai ca acum s-a deslusit misterul!. Revista SPY a publicat pozele cu cei doi.
Gina Pistol a dormit acasa la Smiley, Andrei Tiberiu Maria pe numele din buletin, iar imaginile vorbesc de la sine. Marti, blonda a facut primele declaratii pentru CANCAN.ro despre relatia cu Smiley. Extrem de vesela, Gina nu a negat, insa nu a dat prea multe detalii. Intrebata cum il striga pe artist, Smiley sau Andrei, blonda a zambit. ”Cum raspunde”, a declarat ea. Gina Pistol nu a vrut sa comenteze nici atunci cand a fost intrebata de cat timp se iubeste cu Smiley.
In data de 16 august, Gina a parasit locuinta ei din zona Pipera si s-a dus acasa la Smiley, in Cernica. A parcat masina langa a lui, si, la ora 23:50, a intrat in casa. Avea sa plece la ora 09.00 a doua zi, cu o ora si jumatate inainte ca Smiley sa iasa cu catelul la plimbare. Atunci cand a sosit la locuinta cantaretului, Gina a mers singura spre casa – nu-i usor sa-i gasesti casa daca n-ai mai fost, semn ca nu era prima data cand il vizita pe indragitul cantaret.

gina pistol smiley blonda relatia laura cosoi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004510 (s)