News Flash:

Giani din Las Fierbinti - marturisiri despre boala de care sufera

23 Februarie 2018
1101 Vizualizari | 0 Comentarii
giani

Popularitatea lui Constantin Dita, a crescut odata cu personajul sau din  ”Las Fierbinti”, Giani - unul din cele mai iubite din serial. La finalul anului trecut, Constantin Dita a surprins toti fanii, prin amanarea, din cauza unor probleme de sanatate, a unui un spectacol pe care trebuia sa-l sustina pe scena Salii Palatului, alaturi de Mihai Bobonete, Adrian Vancica si Mihai Rait.

Dupa propriile declaratii, se pare ca si-a revenit, dar se afla inca intr-o perioada de recuperare. Desi nu a fost ceva extraordinar de grav, dupa cum a lasat sa se inteleaga actorul, Dita nu fost foarte explicit in a spune ce problema de sanatate a avut.

”Bai, eu am inceput prost (2018 - N.R.), adica am fost bolnavior la finalul anului trecut. Adica nu am inceput prost, vorbesc prostii, stiam ca lucrurile o sa se rezolve si o sa fie bine. Dar eram inca pe recuperare si inca mai sunt. Cu stangul – la modul ca bagasem tot stangul si dreptul era la 100 de metri in spate, cam asa e, deci, doar stangul. Da, sunt toate: oboseala, n-ai grija. Dar toti facem asta – am citit si niste articole, apropo de oamenii care muncesc, pentru ca e boala anului 2018, 2017, e boala secolului astuia. Cand muncesti prea mult, ca nu mai esti atent, mai bei – las ca sunt un pic obosit, mai bem o cafea, mai nu stiu ce, stii? Si te iei cu multe altele si zici: o fac si pe aia, o fac si pe aia. Dar la un moment dat, corpul tau zice: «Nu mai faci nimic, stai acasa». Si tu esti: «Nu, ca fac», «Nu, zic eu ca nu mai faci». Si stai linistit”, a spus Constantin Dita, la ProTV.

Boala l-a adus mai degraba intr-o stare de evaluare a cauzelor care au produs-o. Nu a fost in vacanta, in adevaratul sens al cuvantului, in aceasta perioada, dar a fost tinut departe de proiectele in care era implicat. 

”Nu, nu a fost vacanta, a fost chestia asta in care stai cu grija: «Ce s-a intamplat?», «Cum e?», «Ce am?». Stii, nu prea e vacanta, nu poti sa zici: «Mama, ce m-am relaxat!», ca nu a avut nicio treaba cu relaxarea, dar o sa imi iau vacanta… Nu stiu, habar nu am. Incerc (n.r. - raspunzand la intrebarea: «Ai mai multa grija de tine, esti atent la ce mananci?»), e un stil de viata, e un fel de trai asa si trebuie sa te dezobisnuiesti, sa scapi de anumite reflexe din-astea proaste. Dar asta cu sanatatea e importanta, inainte de toate. Si imi doresc sa fac bine ceea ce fac. Si imi doresc sa zica oamenii: «Bai, uite, ma, cu tine mai rad seara» – asta imi doresc! Daca imi iese chestia asta, gata!”, a explicat Constantin DIta.

Privind in spate, la ultimii 10 ani din viata sa, actorul se arata foarte multumit, mai ales cu privire la cei doi copii care au aparut in familia sa, pe care ii iubeste extraordinar de mult. 

”Bai, au fost foarte frumosi ultimii 10 ani si as vrea sa fie tot asa, in afara, excludem de partile astea: aici, ai cedat un pic… Si am devenit si tata in astia 10 ani. Am devenit tata de doua ori si acum sunt la punctul asta in care am doua bestii acasa: ala mic e mult mai bestie decat ala mare, ceea ce ma surprinde maxim. Am zis «bestie» in sensul ca-i iubesc ca pe ochii din cap, ca mai sunt oameni care se leaga: «A zis bestie despre copil?» – nu, am zis in sensul ala… ca il iubesc: a mancat cablul de la calculator. Si o sa zici: «Nu, nu se poate», dar se poate. Cel mic are doi ani si jumatate. El si cu rozatoarele ce mai sunt. Cel mare deja ma intreaba: «Ce ai facut, ai fost la filmari?», are sapte ani si ceva… E bine. Am inceput cu scoala – treaba complicata si asta. Complicata tare! Cu temele – «Hai sa ne facem temele», «Ce sa fac eu ca sa iti faci temele?», «Hai ca sunt pentru tine, cu asta o sa castigi in viata» – toata discutia aia… Le-am incercat pe toate. Si la un moment dat ajungi acolo: «Uite, isi dau banii astia, te rog eu frumos…», dar nu l-ajuta pentru ca tu vrei sa invete el pentru ca trebuie sa invete el pentru ca ii face bine lui. Oricum, e un baiat destept”, a mai spus actorul care il interpreteaza pe Giani.


las fierbinti giani
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005960 (s)