News Flash:

Vrei sa stii daca vei avea o zi buna sau nu? Iata ce spune fiecare zodie

23 Februarie 2018
874 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zodie

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei pentru VINERI 23 februarie 2018. Configuratia astrala zilnica a fiecarei zodii predispune aparitia anumitor situatii, oportunitati sau conflicte, interpretate de astrologi cu experienta internationala. Astrele ne sustin, astrologii ne previn si atentioneaza, iar oamenii trebuie sa actioneze alegand ce directie e in acord cu credintele lor. Intotdeauna exista liber arbitru. Foloseste-te de ghidari si alege in cunostinta de cauza.

Horoscop zilnic. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Nici bine nu ajungi la munca astazi ca incepi sa fii asaltat de diverse situatii sau probleme. Nu este o primire prea calduroasa. O cana de cafea sau un bun venit ar fi fost mai bune ca sa incepi ziua. Ia-le pe toate pe rand. Ai puterea mentala si intelectuala sa rezolvi toate problemele zilei.

Horoscop zilnic. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Astazi este o combinatie minunata de armonie cu pasiune. Fa maximum din asta. Lucrurile la munca sunt stabile, deci poti pleca mai devreme pentru a pregati o seara speciala cu partenerul. Fa o mancare fabuloasa, aprinde lumanarele si imbraca-te sa te simti in mare forma. Sa ai si un desert delicios la indemana !

Horoscop zilnic. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Eforturile tale pe planul domestic s-au meritat cu prisosinta. Casa ta arata minunat. Toata lumea care ii calca pragul spune asa. E posibil sa iti vina musafiri neasteptati pe scurt doar sa te salute si ajung sa ramana la cina. Esti o gazda gratioasa, naturala si gatesti excelent. Cine poate acuza musafirii ca vor sa mai ramana?

Horoscop zilnic. RAC (22 iunie – 23 iulie)
Vecinatatea ti se schimba iar schimbarea este spre bine. Poate ca s-au mutat vecini noi minunati sau poate se deschide un mic magazin cu bunataturi in zona. Schimbarea adauga un sens de caldura comunitatii in care stai. Relatiile bune cu vecinii iti fac bine, iar tu esti un vecin excelent pentru altii.

Horoscop zilnic. LEU (24 iulie – 23 august)
Prosperitatea financiara este la colt, sta sa vina, in special cu noile tale abilitati de a face bani. Vei avea noroc la bani in viitorul apropiat desi pentru tine nu pare noroc pentru ca ai muncit si asteptat acesti bani de ceva vreme. Foloseste-ti abilitatile in a investi banii intelept. Vei fi multumit de rezultatele obtinute pe termen lung.

Horoscop zilnic. FECIOARA (24 august – 23 septembrie)
Partenerul din viata ta are nevoie de sustinerea ta nu sa ii dai lectii si sa ii tii morala. Lasa-l sa stie ca esti disponibil si dispus sa il asculti si ajuti in orice fel si fii blanda. Va veni spre tine cand este pregatit. Intre timp, Fecioara, ai grija de nevoile tale fizice. Daca corpul tau tanjeste dupa miscare fizica, de ce sa nu cresti numarul de kilometri la jogging sau sa mai stai 15 min in plus la sala? Absenta si distanta de partener creste dorul si dragul, pana la urma.

Horoscop zilnic. BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)
Astazi este una din zilele finale pentru completarea unui mare proiect la care muncesti de ceva vreme. Desi numele tau nu va fi in prima lista de autori, vei fi recompensat ca ai jucat un rol asa de important in reusita si materializarea sa. Fii sigur ca mananci un mic dejun si un pranz nutritiv pentru ca este posibil sa muncesti mai mult spre seara.

 Horoscop zilnic. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
O iesire ce se dorea a fi placuta se poate amana sau anula din cauza unui eveniment total iesit de sub controlul tau. In loc sa dramatizati si regretati, tu si prietenii tai puteti cauta oportunitati sa faceti ceva complet diferit si salbatic. De exemplu, puteti merge la un film de groaza la matinal sau sa mergeti la un restaurant cu un specific exotic. Astazi este o ocazie sa faci o delicioasa limonada, daca viata iti ofera doar … lamai.

Horoscop zilnic. SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)
Fara urma de indoiala, ai muncit din greu in ultimele saptamani. Pe masura ce te avansezi in munca ta, te poti trezi noaptea cu cifre in cap, rescriind mental noi idei sau propuneri, avand capul plin numai si numai de ce faci la job. Este foarte epuizant, cu siguranta, dar e bine sa fii asigurat ca tot efortul se va merita.

Horoscop zilnic. CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)
Astazi, sau mai degraba la noapte, este timp dedicat iubirii si starii intime si confortabile pentru tine. Vei pune stop la orice alta activitate, de dragul persoanei iubite. Lumanari aprinse, cel mai bun parfum si cele mai senzuale haine menite sa iti incante partenerul care este oricum indragostit de tine. Relatia ta merge intr-o directie superba acum. De ce sa nu onorezi acest fapt intr-o maniera speciala?

Horoscop zilnic. VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)
Se preconizeaza sa vina spre tine oportunitati interesante de a face bani, fie azi fie in viitorul apropiat. Este posibil sa fie momentul pentru un nou job, unul care promite progres rapid si stabilitate financiara mai mare. Dupa ce treci de o anumita varsta, nu se mai merita sa muncesti doar pentru comision. Esti pregatit pentru o munca ce iti asigura o crestere stabila pe termen lung.

Horoscop zilnic. PESTI (19 februarie – 20 martie)
Sunt atat de multe de facut astazi incat e posibil sa te simti coplesit sa incepi ziua. Pana la pranz, poti fi deja depasit de situatiile numeroase de facut. Ia o pauza, trage-ti sufletul. Serveste un pranz la un restaurant linistit si cochet. Respira adanc si rar pana cand stresul cedeaza. Poate ai nevoie sa te concentrezi pe rand la una sau doua sarcini si restul sa le faci a doua zi. Tine minte, prea mult stres iti poate afecta sanatatea !


berbec taur gemeni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006696 (s)