News Flash:

Gest frumos al mitropolitului Ioan al Banatului pentru oamenii strazii

11 Ianuarie 2017
1049 Vizualizari | 0 Comentarii
mitropolit banat nou
Mitropolitul Ioan al Banatului vine in sprijinul oamenilor care sunt cazati la Centrul social de urgenta pentru persoane fara adapost (CSUPA) Timisoara si va dona, marti, bunuri pentru 50 de persoane. 
''Vom darui CSUPA Timisoara 50 de asternuturi si saltele noi si tot atatea vesminte si incaltaminte noi pentru sezonul de iarna, dar si obiecte sanitare de igiena personala, pentru ca au mare nevoie'', a declarat marti pentru AGERPRES Mitropolitul Ioan al Banatului. 
Inaltul prelat ortodox si-a aniversat si in acest an onomastica de Sfantul Ioan la CSUPA, alaturi de oamenii strazii, si a aflat despre nevoile adapostului. 
''Ii rugam pe cei care ne pot ajuta ca totul sa fie curat. (...). Este necesar, toate lucrurile (primite, n.r.) le vom aduce la sediul central al CSUPA de pe strada Telegrafului, unde avem loc de depozitare si de aici distribuim zilnic necesarul pentru acei oameni'', declara Rodica Cojan, directoarea CSUPA Timisoara, inainte de donatia Mitropolitului Ioan al Banatului. 
In noaptea de luni spre marti, in locatia de pe strada Invatatorului, amenajata intr-o centrala termica, au fost adapostite peste 50 de persoane nevoiase, dar si in cea de pe strada Telegrafului. 
Persoanele fara adapost cazate la CSUPA primesc zilnic si mancare calda la cantina sociala. 
In Timisoara sunt pregatite adapostul de urgenta pe timp de iarna de pe strada Invatatorului (37 de locuri), Azilul de noapte Caritas de pe bd. Constantin Brancoveanu (80 de locuri, dar permite cazare pana la 100 de locuri), centrul Fundatiei Timisoara '89 de pe Splaiul Nicolae Titulescu nr. 2 (trei locuri disponibile) sau la Centrul social pentru persoanele fara adapost, cu cantina sociala (13 locuri, cu posibilitati de suplimentare). AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005885 (s)