News Flash:

Gest EXTREM al unui detinut din Penitenciarul Rahova. 11 gardieni au ajuns la spital dupa ce si-a dat foc celulei

4 Iulie 2016
1596 Vizualizari | 0 Comentarii
s604x0 incendiu penitenciar
Gest extrem al unui detinut de la Penitenciarul Rahova. Acesta si-aincendiat celula, in urma incidentului, 67 de detinuti au fostevacuati. Totodata, 11 gardieni si unul dintre arestati au fost dusi laspital.


Detinutul se afla la Penitenciarul Rahova in tranzit. El urma sa fie transferat in alt penitenciar. Detinutul era condamnat pentru talharie. Deocamdata nu se stie cum a reusit detinutul sa faca rost de materialele inflamabile. Se stie doar ca a dat foc la saltea. Penitenciarul nu a facut public incendiul, reprezentantii spunand ca nu a fost nevoie de interventia pompierilor, ci s-a stins de personal.


"Au cerut detinutiii sa li se ofere ajutor, pentru ca erau ametiti, li s-a luat tensiunea, pentru ca au inceput sa faca scandal, li s-a spus sa bea multa apa, li s-a dat un dicarbocalm. Au stat foarte mult in fum. Detinutii au ramas incuitati si nu au cum sa iasa de acolo, decat daca li se da drumul. Gardienii s-au ocupat sa stinga focul si sa se ingrijeasca pe ei. Normal ca a fost panica", a declarat sotia unuia dintre detinuti.

gest extrem detinut penitenciarul rahova incendiat celula evacuati
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006369 (s)