News Flash:

Gerul a facut victime si la Hunedoara. Cinci persoane au ajuns la spital

12 Ianuarie 2017
1083 Vizualizari | 0 Comentarii
oameni in zapada2
Cinci persoane din judetul Hunedoara au ajuns miercuri la spital si intr-un centru de primire dupa ce au fost gasite pe strada in stare de hipotermie de catre patrulele organizate de autoritatile judetene in contextul avertizarii Cod galben de ger, a informat Centrul Judetean de Conducere si Coordonare a Interventiei (CJCCI) Hunedoara. 
Pe timpul noptii de marti spre miercuri, in principalele localitati hunedorene au fost organizate 296 de misiuni de patrulare la care au luat parte jandarmi, pompieri militari, politisti si angajati ai Ambulantei. 
'Cinci persoane au fost preluate de pe strada din Petrosani, Hateg, Lupeni si Brad', se arata intr-un comunicat al CJCCI Hunedoara, remis AGERPRES. 
Dintre cele cinci persoane gasite pe strada, patru au fost transportate cu hipotermie la unitatile de primire urgente ale spitalelor din localitatile mentionate, iar una a fost cazata la un centru de primire a persoanelor fara adapost. 
Judetul Hunedoara se afla sub avertizare Cod galben de ger pana pe 12 ianuarie, la ora 10,00, context in care inspectorul sef al ISU Hunedoara, lt.col. Viorel Demean, a dispus continuarea monitorizarii a situatiilor generate de vremea extrem de rece. 
De la instaurarea gerului, pe 8 ianuarie, la unitatile de primire a urgentelor si centrele de primire a persoanelor fara adapost au fost transportate 17 persoane afectate de frig. Un barbat a fost gasit decedat intr-o baraca neincalzita din orasul Vulcan. AGERPRES

interventiei hunedoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005249 (s)