News Flash:

Gata cu „Asia Express”! Cum se va numi noua emisiune de la Antena 1 si cine o va prezenta, de data asta

17 Mai 2022
568 Vizualizari | 0 Comentarii
Irina

„Asia Express” este de domeniul trecutului. O noua emisiune isi va face locul in grila Antenei 1. Mai exact, in loc de aventuri in Asia, concurentii vor pleca in „America Express” pe „Drumul Aurului”.

„America Express” va porni motoarele, iar echipele vor merge si vor strabate toata America de Sud in indeplinirea misiunilor. Anul acesta, Gina nu va fi la carma emisiunii, ci o va lasa tot pe Irina Fodor sa preia conducerea. Echipele nu au fost deja formate, desi exista multe zvonuri. Pana acum, singurul concurent confirmat este Bordea. Pana cand echipa se organizeaza, Irina Fodor a trecut deja la treaba si a inceput sa isi faca bagajele.

”Dragilor, atat am sa va spun: Mexic, Guatemala, Columbia!????????????
Asia Express devine America Express, iar anul acesta o sa strabatem peste 7000 de kilometri, prin trei tari exotice, pline de culoare, care le vor oferi celor 9 echipe de concurenti aventura vietii lor, fara urma de indoiala! ❤️Am asa niste emotii, de nici nu pot sa va descriu, mai ales ca au mai ramas doar cateva zile pana la plecare si nici nu stiu ce sa fac mai intai.???? Drumul Aurului ne asteapta sa-i descoperim comorile!”, a scris Irina Fodor pe retelele de socializare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006546 (s)