News Flash:

Gafa uriasa facuta luni de televiziunea de stat, sustinuta din banii cetatenilor. In timp ce crainica prezenta stirile, pe un ecran din spate a aparut ceva INCREDIBIL. Regia nu a mai putut face nimic - VIDEO

9 August 2017
2150 Vizualizari | 0 Comentarii
gafa
Televiziunea britanica BBC a trecut printr-u nou moment jenant dupa ce a transmis, accidental, o scena „firbinte” in timpul stirilor de la ora 10 dimineata. In inregistrare se vede clar ca in timp ce prezentatoarea vorbeste, pe un monitor din spatele acesteia o femeie se dezbraca si ramane topless.
 
Clipul „sensibil” era urmarit de un coleg al femeii pe computerul sau de la serviciu.
Stirile de la ora 10:00 ale BBC sunt urmarite in medie de 3,8 milioane de telespectatori. Incidentul a provocat un scandal in Marea Britanie, unde contribuabilii sunt obligati sa plateasca o taxa pentru finantarea BBC. Momentul a fost unul jenant si pentru prezentatoarea Sophie Raworth, care are un salariu de 200.000 de lire sterline pe an la televiziune de stat.
 
Potrivit unor surse, conducerea televiziunii este foarte suparata dupa acest incident si ia in calcul introducerea de filtre pe computerele angajatilor, care sa nu le mai permita sa intre pe anumite site-uri. 

clipul sensibi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007298 (s)