News Flash:

SOC! Cornelia Catanga, la un pas de moarte! A vrut sa se sinucida

9 August 2017
1264 Vizualizari | 0 Comentarii
catanga
Cornelia Catanga, una dintre cele mai cunoscute cantarete de muzica de petrecere de la noi din tara, a fost executata silit din casa in care locuia impreuna cu sotul ei, Aurel Padureanu. Datoriile au ajuns-o, iar fiul ei, Alexandru, a fost nevoit sa-si anuleze nunta din cauza problemelor din familie.

Cornelia Catanga 
trece prin momente de cumpanaArtista a fost executata silit din vila in care locuia dupa ce nu a putut sa-si acopere datoriile de 90.000 de euro, in prezent locuind alaturi de sotul ei in casa unor prieteni.

Ca si cum nu ii era de ajuns, fiul interpretei i-a dat o veste care a daramat-o. Se pare ca Alexandru, fiul Corneliei si al lui Aurel si-a anulat nunta.

"Au fost momente in viata mea cand am vrut sa ma sinucid. Vreau sa fiu o piatra tare pentru Alexandru. Tot ce imi mai doresc acum e sa se casatoreasca fiul meu, iar nora mea sa-mi faca un nepot si sa fie fetita", a declarata cantareata in cadrul unei emisiuni tv.

Chiar daca vremurile pe care le traieste Cornelia sunt tragice, interpreta de muzica lautareasca spune ca vrea sa ramana tare pentru fiul ei.

cumpana artista
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004646 (s)