News Flash:

Gabriela Firea: Pana la aceasta ora, sunt patru-cinci propuneri de candidati pentru premier. Sunt si doamne

25 Iunie 2017
930 Vizualizari | 0 Comentarii
firea
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca, din informatiile pe care le detine, pana la acaesta ora, Partidul Social Democrat are circa patru-cinci propuneri de candidati pentru functia de premier, pe lista fiind si doamne.
"Din cate stiu eu, pana la aceasta ora, sunt circa patru-cinci propuneri de candidati, si colegi din partid, si oameni de stanga, chiar daca nu au carnet de partid, care au colaborat cu noi. Sunt si doamne", a declarat Gabriela Firea, intr-o interventie telefonica la Romania Tv.
Edilul a precizat ca noul lider de la Palatul Victoria trebuie sa stie sa-si alcatuiasca echipa.
"Un om care sa aiba o reputatie de netagaduit, sa fie un om onest, un profesionist, un om care, as adauga eu, sa stie sa coordoneze echipe, sa stie sa isi impuna respectul pentru ca, daca este ceva de reprosat fostului manager al a Guvernului este aceasta lipsa a calitatii de a crea echipe integrale", a mai spus Firea.
Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca va desemna un premier dupa ce va asculta "toate partile" si va trage concluziile, afirmand ca majoritatea va fi verificata in Parlament.
Surse din PSD au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu, si liderul grupului PSD din Senat, Mihai Fifor, sunt, la acest moment, variantele social democratilor pentru functia de premier, o decizie in ce priveste varianta finala urmand a fi luata luni, prin vot, in CExN. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006078 (s)