News Flash:

Gabriela Firea cere demiterea Consiliului de Administratie al RATB

7 Ianuarie 2017
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
gabi firea2
Primarul generalGabriela Firea, cere consilierilor generali demiterea Consiliului de Administratie al RATB, sustinand ca este singura institutie din Capitala care nu a reactionat prompt in contextul ninsorilor, scrie Agerpres.


"Am semnalat de la prima ora a diminetii faptul ca RATB, prin reprezentantii sai, nu si-a indeplinit obligatiile stabilite si asumate atat la comandamentul de iarna de ieri, de la Primaria Generala a Capitalei, cat si in toate sedintele pregatitoare pe care le-am avut pe parcursul anului. De aceea am convocat o sedinta de indata a CGMB pentru maine dimineata, la ora 9.30, in care voi supune dezbaterii si aprobarii consilierilor generali demiterea Consiliului de Administratie al RATB pentru neindeplinirea sarcinilor privind pregatirea Capitalei pentru vremea grea de iarna pe care o depasim in acest moment", a declarat Gabriela Firea, in urma unui comandament de iarna convocat la sediul Politiei Locale a Municipiului Bucuresti.


Edilul sef afirma ca RATB este singura institutie care nu a reactionat prompt.


"Statiile RATB nu erau curatate de dimineata. De asemenea, timpii de asteptare au fost indelungati, am rugat sa fie scoase mai multe autobuze din garaj pe traseu si nu s-a intamplat acest lucru. Mai mult decat atat, domnul director general era in concediu fara ca macar sa ma anunte, iar persoana care a ramas la comanda nu a fost suficient de bine pregatita pentru a face fata unui moment atat de important", si-a explicat Firea decizia.

primarul general gabriela firea demiterea consiliului administratie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004954 (s)