News Flash:

Fotografii incendiare cu Maria Dragomiroiu! Cum arata interpreta de 66 de ani in costum de baie. Multe tinere ar fi invidioase

19 Ianuarie 2022
572 Vizualizari | 0 Comentarii
Maria Dragomiroiu

Asa cum se stie deja, luna ianuarie este luna in care artistii iau o pauza de la viata agitata si aleg sa se relaxeze departe de casa. Dupa ce Sofia Vicovenca a dat Romania pentru o escapda in Kenya, acum a venit timpul ca Maria Dragomiroiu sa isi incarce bateriile in Statele Unite, in Miami. Artista nu a uitat nici de fanii ei de acasa, asa ca i-a tinut mereu la curent cu postari din vacanta.

Maria Dragomiroiu surclaseaza cu brio multe tinere. Interpreta in varsta de 66 de ani nu s-a ferit sa publice pe conturile ei de socializare poze cu ea in costum de baie. La vederea imaginilor, fanii au reactionat imediat si nu au stat prea multe pe ganduri. Urmaritorii Mariei au felicitat-o pentru cat de bine arata si pentru curajul de a se afisa asa. Asa cum era de asteptat, la polul opus s-au aflat si carcotasii care nu s-au legat de aspectul ei, ci de declaratiile pe care aceasta le facea cu cateva luni in urma. In momentul in care au vazut ca este tocmai in Miami, fanii au inceput sa o atace cu fel de fel de replici taioase.

“O respect foarte mult ca artist, fiecare face, ce vrea in viata personala, dar, parca era bine, odata cu varsta, si putina decenta. Parerea mea.”

“Sa nu se mai planga de pensie mica”

“Eu cred ca una si aceeasi persoana care plangea pe la televiziuni ca are pensia mica!!!! A  primit pensie speciala. Fiecare om are dreptul la vacante, a muncit o viata e normal,…..ce nu e normal este ieri plangi ca nu ai si azi ma saluti din nu stiu ce insula…”.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006371 (s)