News Flash:

FOTO - Mesajul tulburator al prezentatoarei TV Diana Maris Costea, dupa moartea sotului

21 Martie 2015
1739 Vizualizari | 0 Comentarii
Valentin Costea, om de afaceri si sotul prezentatoarei TV Diana Maris Costea, a murit, dupa ce, pe 6 martie, fusese batut cu bestialitate de un angajat al atelierului auto pe care il detinea. Tanarul a fost tinut in viata doar de aparate, iar familia a decis sa-l lase sa plece, dupa ce medicii au explicat ca nu se mai poate face nimic pentru el. Sotia lui este devastata de durere si a avut o prima reactie induiosatoare, pe o retea de socializare. 
Valentin Costea a murit la 35 de ani, dupa ce a fost batut si lasat sa moara de un angajat care, se pare, avea nevoie de bani de droguri. Transferat de la Arad la Timisoara, medicii tot nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viata, iar aparatele care ii mai faceau inima sa bata au fost oprite, cu acordul familiei, care nu a fost insa de acord cu donarea organelor tanarului.
Sotia afaceristului aradean, prezentatoarea TV Diana Maris Costea, a avut o prima reactie simbolica dupa declararea decesului lui Valentin. Ea a postat pe Facebook o fotografie cu o silueta feminina si cu imaginea lui Valentin pe cer, pe care este scris mesajul "Forever in my heart", in traducere "Mereu in inima mea".
Tragedia lui Valentin Costea a uimit intreaga tara
Valentin Costea, cunoscut aradenilor mai ales pentru intrecerile auto Drag Racing organizate pe Aeroportul Arad si pentru atelierul sau de tuning auto din Parcul Industrial UTA, a fost gasit in coma in atelierul sau, pe 6 martie. Sotul vedetei de televiziune Diana Maris Costea a fost vazut de un vecin de hala, care dorea sa intre in atelierul sau insa usa era incuiata. Pentru ca de pe geam l-a vazut intins pe jos, barbatul a sunat urgent la 112. Anchetatorii l-au retinut pe tanarul de 24 de ani care l-a batut crunt pe Valentin Costea. Acesta are 24 de ani si se numeste Daniel Denis Hodis. Potrivit lui Dan Aurelian Ursu, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Arad, agresorul si-a recunoscut fapta. „Tanarul si-a recunoscut fapta in timpul audierilor derulate azi-noapte la Parchet. Acum, se fac cercetari pentru stabilirea starii de fapt, a succesiunii evenimentelor", a precizat prim-procuror adjunct Dan Aurelian Ursu.
Cel care este acuzat ca l-a batut si jefuit pe Valentin Costea este chiar un angajat al sau de la atelierul auto, care se pare ca ar fi fost sub influenta drogurilor in momentul in care l-a agresat pe cel poreclit "Vale"
Sursa: RTV.NET

Galerie Foto

diana_maris_costea
valentin costea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006653 (s)