News Flash:

FOTO - Iata cat de mare a crescut Mario, fiul lui Adrian Mutu

8 Ianuarie 2017
1547 Vizualizari | 0 Comentarii
mutuu
Acum se pregateste sa devina tata pentru a patra oara, cu cea de-a treia viitoare sotie, insa Adrian Mutu nu uita vreo clipa de primul sau copil, Mario, aparut in urma povestii de dragoste cu frumoasa Alexandra Dinu.
Dupa ce povestea lor de iubire s-a terminat, Alexandra Dinu, fosta sotie a ”Briliantului” s-a ocupat de cresterea baiatului, lucru deloc usor, fiindca atunci cand s-a nascut, doctorii i-au gasit baiatului o gaura in inima, dar acum are 14 ani si este un adolescent sanatos. S-a stabilit in Italia, unde este extrem de apreciata ca actrita si model. Recent, Mario a implinit 14 ani, iar Adrian Mutu a scris pe contul sau de Instagram cat de mandru este de fiul sau. Adrian Mutu a facut tot posibilul sa faca parte din viata lui Mario si a celorlalte doua fiice pe care le are cu frumoasa dominicanca Matos, originara din Republica Dominicana.
Pustiul este la fel de activ pe retelele sociale, unde posteaza adesea mesaje emotionante pentru mama sa, pe care o adora, dar si din timpul activitatilor extrascolare. Chiar daca nu-i calca pe urme tatalui sau, Mario adora totusi sportul, alegand sa practice baschetul. Desi pare sa fie copia fidela a lui Adrian Mutu, chipul sau aduce insa mai mult cu cel al Alexandrei, cea care s-a descurcat cu brio in cresterea lui dupa divortul de "Briliant".

Galerie Foto

mario_mutu
mario alexandra dinu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004886 (s)