News Flash:

Fostul sef al SPP, Dumitru Iliescu: Subordonarea Serviciului a fost permanent tinta unor persoane din conducerea MAI

6 Februarie 2018
967 Vizualizari | 0 Comentarii
dumitru iiescu spp

Fostul şef al SPP, Dumitru Iliescu, susţine că subordonarea Serviciului a fost "permanent ţinta unor persoane cu funcţii de conducere în Ministerul de Interne", acesta precizând că pentru a se stabili dacă s-au cerut date despre demnitari sunt necesare anchete ale Parlamentului şi Parchetului.

"Deşi nu sunt un apropiat al domnului Dragnea, îl ştiu ca un om ponderat, echilibrat şi greu de convins, dacă nu ai argumente. De aceea nu îl suspectez de o decizie luată din alte consideraţii, vis-a-vis de Serviciul de Protecţie şi Pază, decât cele expuse în mod public. Nu pun la îndoială faptul că este convins că informaţiile pe care le-a primit, în legatură cu această temă, sunt adevărate. (..) Ceea ce ştiu este faptul că subordonarea acestei structuri a fost permanent ţinta unor persoane cu funcţii de conducere în Ministerul de Interne", a scris Dumitru Iliescu pe pagina sa de Facebook.

Dumitru Iliescu susţine că, deşi Dragnea a refuzat la numirea în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor protecţia SPP, a solicitat să îi fie desemnat un aghiotant în care avea încredere.

"Din datele pe care le am, domnul Dragnea a fost informat în faza iniţială de un fost ofiţer al instituţiei. (..) În anul 2015, în perioada în care domnul Victor Ponta era internat în spitalul din Turcia, domnul Dragnea i-a făcut o vizita acestuia. Ofiţerul SPP l-a însoţit, dar în mod ilegal. Şi-a luat concediu, nu a solicitat aprobare pentru deplasarea în străinătate, conform regulamentelor militare, şi nu a informat conducerea SPP despre această misiune. Nu am nicio îndoială că i s-ar fi dat imediat aprobarea şi că s-ar fi luat toate măsurile ce se impun pentru o astfel de activitate", mai spune fostul şef al SPP.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004760 (s)