News Flash:

Fostul primar al Timisoarei infiinteaza un nou partid

24 Ianuarie 2015
1263 Vizualizari | 0 Comentarii
Gheorghe Ciuhandu1
 Iesit din viata politica si cea publica dupa 16 ani petrecuti in fruntea Primariei Timisoara, taranistul Gheorghe Ciuhandu revine la rampa si anunta constituirea filialei Timis a Clubului National Taranist – PNTCD. Sunt asteptati in filiala toti cei care vor sa se implice in reconstructia partidului.
Acest Club National Taranist – PNTCD este de fapt o asociatie constituita in cursul anului trecut de catre cei care nu se mai simt reprezentati, ca taranisti, de liderul formatiunii, Aurelian Pavelescu, pe care il acuza ca a distrus partidul. Fostul presedinte al PNTCD Timis, Gheorghe Ciuhandu, se numara printre membrii fondatori ai acestei noi structuri.
S-au format deja filiale in mai multe orase ale tarii, iar clubul si-a manifestat sustinerea pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale care au avut loc la sfarsitul anului trecut.
La sfarsitul acestei luni, in 31 ianuarie, este programata sedinta de constituire a filialei Timis a Clubului National Taranist – PNTCD, scrie tion.ro.
„Vor lua parte, pe langa initiatorii timisoreni ai clubului, reprezentanti ai conducerii centrale, ai societatii civile, alesi locali si membri ai PNTCD. Sunt asteptati sa participe toti membrii si simpatizantii PNTCD din judetul Timis care doresc sa se implice in reconstructia partidului. Asociatia Clubul National Taranist – PNTCD s-a constituit la sfarsitul anului trecut, avand drept principal scop conservarea identitatii si continuarea traditiei PNTCD, iar activitatea sa este canalizata spre refacerea unitatii PNTCD”, anunta, in numele Comitetului de Initiativa pentru constituirea Clubului National Taranist – PNTCD Timis, Gheorghe Ciuhandu si Marius Carceie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006116 (s)