News Flash:

Fostul premier Sorin Grindeanu, atac dur la primarul Nicolae Robu!

29 Aprilie 2018
1245 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin grindeanu5

Primarul Nicolae Robu a inceput in ultimele zile sa atace verbal societatea de salubrizare din Timisoara, pe care o acuza ca nu isi face cum trebuie treaba. El sustine ca de vina pentru aceasta stare de fapt este fostul viceprimar Sorin Grindeanu, care ar fi semnat un contract permisiv cu aceasta. In replica, social-democratul a publicat pe Facebook ultimul contract incheiat intre municipalitate si Retim, care este semnat chiar de Nicolae Robu. Si il face narcisist si mitoman.
Timisoara, anul 2018 – nu exista contract de dezinsectie si deratizare (de fapt, nu exista de aproape cinci ani). Timisoara, tot 2018 – ninge masiv, nu se deszapezeste. Tot Timisoara, tot 2018 – tramvaie renovate cu sute de mii de euro se strica din doua in doua zile. Aceeasi Timisoara, acelasi 2018 – nici macar nu a fost demarata procedura de achizitie a serviciului de colectare a deseurilor stradale, contract care expira in luna august a acestui an. 

Pentru toate acestea, dintr-un birou in care temporar sta un domn, se tipa isteric si se arata cu degetul vinovati imaginari: angajati ai primariei, viceprimari, consilieri, timisoreni, guverne, parlamentari, poate chiar si extraterestrii. Cred ca ati inteles cu totii despre cine este vorba si cunoasteti talentul cu care vremelnicul edil se ascunde in spatele esecurilor.

Ultima declaratie, nu nefericita, ci de-a dreptul mincinoasa a acestui trist personaj, este legata de semnarea unui contract cu RETIM (stiti, acea societate care i-a cumparat un Mercedes cu 75.000 de euro), contract pe care, sustine personajul cu pricina, l-as fi semnat eu.

Ei bine, pentru ca toate au o limita, trebuie sa stiti si sa vedeti (in facsimil) semnatura pusa chiar de el in 2014 pe contractul cu societatea de salubrizare fara a avea o hotarare de Consiliu Local in acest sens!”, a scris, sambata, Grindeanu pe Facebook.

sursa: tion.ro


sorin grindeanu nicolae robu timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005023 (s)