News Flash:

Focuri de arma la Frontiera Deta

21 Septembrie 2015
1364 Vizualizari | 0 Comentarii
impuscatura2
Un clujean care incerca sa intre din Serbia in Romania cu peste 12.000 de pachete de tigari asupra lui a fost oprit cu focuri de arma de catre politistii de frontiera de la Sectorul Politiei de Frontiera Deta. Barbatul si-a continuat drumul si dupa ce a auzit focurile de avertisment, dar a cazut intr-un sant pe fasia de protectie, ajungand la spital in cele din urma. Acum s-a ales cu dosar penal.
Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Deta l-au descoperit in flagrant pe barbat, in timp ce trecea peste frontiera verde cu pachetele de tigari. Au tras focuri de arma pentru a-l soma sa se opreasca.
Totul s-a intamplat in noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 3.00, la SPF Deta, scrie tion.ro.
„S-a efectuat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile in zona de competenta. Astfel, o patrula de supraveghere a frontierei de stat a observat un barbat care transporta dinspre Serbia inspre Romania, peste frontiera, colete voluminoase. Politistii de frontiera au demarat o actiune de retinere in flagrant a persoanei in cauza. Barbatul a fost somat prin voce. Pentru ca acesta a ignorat somatiile, au fost trase in plan vertical trei focuri de avertisment, dar persoana in cauza nu s-a oprit si a cazut intr-un sant in fasia de protectie a statului. Politistii de frontiera au acordat primul ajutor si au chemat ambulanta, care l-a transportat pe barbat la spital pentru investigatii medicale”, au aratat reprezentantii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara.
In urma verificarilor, in cele 18 colete transportate lucratorii Politiei de Frontiera au descoperit aproximativ 12.500 de pachete de tigari marca „Marble”.

frontiera deta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006081 (s)