News Flash:

VREMEA va fi deosebit de calda in week-end

18 Septembrie 2015
1510 Vizualizari | 0 Comentarii
canicula
Sambata, vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta data in regiunile vestice, nordice si centrale, unde se vor inregistra temperaturi maxime, in general, intre 32 si 35 de grade. Si in restul teritoriului, valorile termice se vor situa peste mediile multianuale specifice perioadei, iar maximele termice se vor incadra intre 23 si 32 de grade.
Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari dupa-amiaza la munte, iar noaptea in regiunile vestice, unde cu totul izolat vor fi ploi slabe, de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 12 si 22 de grade, mai scazute in depresiuni, spre 9 grade. Izolat, cu precadere in sud-est, se va semnala ceata, dimineata si noaptea.
LA BUCURESTI
Vremea va fi in continuare mai calda decat in mod normal in aceasta perioada din an, astfel incat temperatura maxima va fi in jurul a 30 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Minima termica va fi de 14...15 grade. Spre dimineata vor fi conditii de ceata.

LA MUNTE
Vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza cand cu totul izolat vor fi ploi slabe, de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat. Izolat, dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni se va semnala ceata. 
LA MARE 
Vremea se mentine predominant frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi de 23 … 24 de grade, iar cele minime vor fi de 16 si 19 grade. Spre dimineata, trecator va fi de ceata.
DUMINICA

IN TARA
Desi valorile termice vor marca o scadere fata de ziua precedenta, vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada a anului in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate la munte, iar spre seara si noaptea si in jumatatea de vest a teritoriului. Vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului local in Banat, Crisana, Maramures si Transilvania, unde cu totul izolat vor fi posibile cantitati mai importante de apa si caderi de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 29 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 11 si 18 grade, mai coborate in depresiunile Carpatilor Orientali. Dimineata si noaptea, pe arii restranse in regiunile estice, sud-estice si in depresiuni, se va semnala ceata.
LA MUNTE
Desi valorile termice vor marca o scadere fata de ziua precedenta, vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, dupa-amiaza si noaptea in Carpatii Occidentali, vestul Carpatilor Meridionali si nordul Carpatilor Orientali unde vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Cu totul izolat vor fi posibile cantitati mai importante de apa si caderi de grindina. Dimineata si noaptea, izolat pe vai si in depresiuni se va semnala ceata.
LA MARE
Vremea va fi in general frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi de 23 si 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse  intre 18 … 19 grade. Spre dimineata, trecator va fi de ceata.

la bucuresti la munte la mare duminica in tara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004671 (s)