News Flash:

Florin Citu, presedintele Comisiei economice din Senat: O voi chema pe Olguta Vasilescu la Comisie sa explice masurile adoptate si atitudinea fata de mediul privat

7 Februarie 2018
851 Vizualizari | 0 Comentarii
olguta vasilescu

Presedintele Comisiei economice din Senat, Florin Citu (PNL), a declarat, miercuri, ca o va invita pe Olguta Vasilescu, saptamana viitoare, la Comisia economica din Senat pentru a justifica masurile adoptate, dar si atitudinea fata de mediul privat prin care se incearca gasirea unui "tap ispasitor".


„O voi invita pe ministru Muncii, Olguta Vasilescu, la Comisia economica, saptamana viitoare. A dat aceea declaratie de ieri prin care vrea sa (...) forteze, sa intervina in relatia dintre angajator si angajat si sa trimita in control ITM si sindicatele. Inteleg ca dupa aceea va trimite ANAF, ii baga in puscarie (...) O voi chema la comisie sa ne explice ce vrea sa faca. Este o declaratie incalificabila in anul 2018. Nu poti sa ai astfel de atitudini fata de sectorul privat”, a declarat presedintele Comisiei economice din Senat, Florin Citu (PNL), in cadrul unei dezbateri organizate de PNL.

Florin Citu a precizat ca ii va cere ministrului Muncii sa justifice si modul de impozitare al contractelor part-time.

„Justificarea, motivatia invitatiei (la comisie-n.r.) este ca declaratiile si actiunile domniei sale, ceea ce s-a intamplat pana acum pun in pericol stabilitatea economica. Este momentul sa vina sa explice ce a avut de gand cu toate aceste masuri, cum justifica acea impozitare a contractelor part-time si sa ne explice efectul acestor masuri asupra economiei. In principal, pe mine ma ingrijoreaza atitudinea fata de sectorul privat pentru ca se pare ca vor sa scoata un tap ispasitor pentru tot ceea ce se intampla astazi in Romania”, a adaugat Citu.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006693 (s)