News Flash:

Firea, vizita inopinata la un spital din Capitala. Managerul a demisionat dupa intalnire

7 Februarie 2018
1109 Vizualizari | 0 Comentarii
gabi firea2

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a facut o vizita inopinata la Spitalul Clinic de Chirurgie oro-maxilo-faciala "Dan Theodorescu", dupa ce a primit informatii ca exista un conflict intre manager si medici. Directorul a demisionat dupa intalnire.
"In urma intalnirii, managerul actual al Spitalului de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala, dr. Tania Radulescu, a decis sa-si dea demisia de onoare, aceasta urmand sa aiba alte responsabilitati in cadrul Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Edilul Capitalei sustine ca cea mai stringenta problema cu care se confrunta unitatea medicala este lipsa unui spatiu adecvat, cladirea in care functioneaza acum avand nevoie de lucrari de consolidare si reabilitare.

"Am dispus constituirea unui grup de lucru care are misiunea de a identifica cat mai rapid un spatiu nou, modern, unde sa fie mutat atat spitalul, cat si ambulatoriul si spatiile destinate Facultatii de Medicina Dentara. Anul acesta, am alocat Spitalul Clinic de Chirurgie oro-maxilo-faciala 'Dan Theodorescu' un buget de aproximativ 1,1 milioane euro, suma care poate creste la rectificarea bugetara, daca este necesar. Astfel, o echipa mixta formata din reprezentanti ai Primariei Capitalei, ASSMB si UMF va demara actiuni de identificare a unor imobile unde spitalul sa fie relocat, fie ca vorbim de cladiri aflate in proprietatea Municipalitatii, fie de cladiri private care pot fi cumparate sau inchiriate", a declarat Firea.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006971 (s)