News Flash:

Fiica lui Florin Salam a luat foc pe internet. „De ce nu poti sa te abtii?” Ce a deranjat-o pe Betty Visanescu

1 Decembrie 2021
569 Vizualizari | 0 Comentarii
Betty

Statutul de vedeta a venit la pachet cu anumite dezavantaje pentru Betty, fiica lui Florin Salam. Tanara are de-a face zilnic cu mesaje rautacioase primite de la persoane care nici macar nu o cunosc personal. Satula de aceasta superficialitate si de rautatile din online, Betty a decis sa le transmita tuturor un mesaj cat se poate de clar.

Betty Visanescu este o femeie frumoasa si nu este de mirare ca este invidiata. Fiica lui Florin Salam are o familie superba, o sot care o iubeste enorm si un copil care ii face zilele mai frumoase. Vedeta a impartasit mereu aventuri de viata ei cu cei care o urmaresc pe Instagram, dar se pare ca acum a decis sa schimbe placa. Betty s-a saturat sa primeasca mesaje pline de rautate chiar din partea femeilor care, se presupune care ar trebui sa fie mult mai ok cu alte femei.

„Cat de rele sunt unele femei. Nu-mi pot da seama de ce sunt atat de rautacioase, de ce nu se pot abtine. Care e motivul, de ce nu te poti abtine? Cand esti rau si invidios, mai bine tine pentru tine. (...) mai rau ne plictisesti sau mai rau ne amuzi. Vorbesc strict de oamenii astia care nu se simt bine pana nu arunca o vorba urata. (...) Pe mine a inceput sa nu ma mai deranjeze pentru ca sunt niste oameni frustrati si pe oamenii astia nu avem cum sa ne suparam. Daca ne punem la mintea lor, suntem mai rau ca ei. Frustrarea asta este un fel de boala.”, a spus fiica lui Florin Salam.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008990 (s)