News Flash:

Fara pastile si fara a ajunge la cutit: remediu naturist foarte bun pentru fibrom uterin

29 Martie 2016
1694 Vizualizari | 0 Comentarii
fibrom
Fibromul uterin reprezinta cea mai intalnita tumora benigna care se dezvolta in stratul muscular al uterului. Aproximativ 40% din femeile de peste 35 ani sunt diagnosticate cu aceasta afectiune. Cele mai frecvente simptome pe care o femeie cu fibrom uterin le prezinta sunt: sangerari menstruale abundente, cu cheaguri; sangerari intermenstruale; durere la nivelul abdomenului inferior; senzatia de presiune la nivelul vezicii, mictiuni frecvente; senzatia de balonare abdominala, de presiune rectala.
In prezent, specialistii are mai multe optiuni de tratament: medicamentos; excizia chirurgicala a nodulilor fibromatosi- miomectomie; excizia partiala sau totala a uterului transformat tumoral de catre nodulii fibromatosi- histerectomie subtotala sau totala.
Urmatorul tratament este 100% natural, dar este valabil pentru femeile care nu au intrat la menopauza. Pentru preparare aveti nevoie de:

- 500 ml alcool dublu rafinat de secara (80-90gr.)

- 500 ml ulei de masline

- 600 g miere de flori de salcam

- 500 g flori de sunatoare
Cum procedati?

Toate ingredientele se pun, intr-un borcan de 3 litri, la macerat 21 de zile, la temperatura camerei. Dupa aceasta perioada, compozitia obtinuta se strecoara si se agita bine inainte de utilizare.

Administrare:

In prima saptamana, se ia, zilnic, cate o lingura dupa micul dejun, apoi cate o lingura dupa fiecare masa. Dupa consumarea unei retete, daca fibromul nu s-a resorbit complet, se repeta tratamentul.

fibromul uterin tumora benigna afectiune sangerari menstruale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007047 (s)