News Flash:

UIMITOR! Cum se vindeca hepatita cronica in 16 zile

26 Martie 2016
1978 Vizualizari | 0 Comentarii
leac hepa
Hepatita cu durata mai mare de 6 luni este numita de medici hepatita cronica. In aceasta boala, ficatul ramane inflamat chiar daca nu exista semne si simptome. Unele persoane au hepatita de mai mult de 20 de ani, insa fara sa stie acest lucru. 
In alte cazuri, inflamatia poate cauza treptat formarea de tesut cicatricial la nivelul ficatului (ciroza) si poate duce la insuficienta hepatica. Persoanele cu hepatita cronica au risc crescut de cancer hepatic. Virusurile hepatice B si C sunt principalele cauze de hepatita cronica. 
Inflamatia debuteaza datorita toxinelor chimice pe care organismul le produce in momentul in care descompune alcoolul sau medicamentele. Cu timpul, aceste toxine pot afecta ficatul (celulele hepatice) si pot interfera cu capacitatea ficatului de a-si indeplini functia. 
Urmatorul tratament s-a dovedit a fi extrem de bun in vindecarea in doar 16 zile a acestei afectiuni. Ce trebuie sa faceti? Beti 100-150 ml suc de sfecla rosie. Sfecla o curatati, o spalati bine si o radeti, dupa care o stoarceti. Aveti grija! Sucul trebuie sa fie consumat proaspat, imediat, pentru a nu-si pierde proprietatile. 

Cand il beti, adaugati si o lingurita de miere naturala, pentru a face bautura mai buna la gust. Dupa cele 16 zile, faceti o pauza de 30 zile, faceti-va analizele hepatice si vedeti ce valoare are TGP-ul. Puteti repeta cura dupa o pauza de 30 de zile. Este insa important sa consumati mancare de regim, recomandata bolnavilor de ficat. 

hepatita hepatita cronica cancer hepatic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004739 (s)