News Flash:

FABULOS! Informatica Timisoara a castigat Cupa Romaniei la futsal

22 Martie 2017
943 Vizualizari | 0 Comentarii
timisoara futsal
Informatica Timisoara a castigat Cupa Romaniei la futsal, marti seara, in Sala Sporturilor Constantin Jude din Timisoara, dupa ce a invins-o in finala pe Autobergamo Deva cu scorul de 5-4 la loviturile de departajare (0-0 la finalul timpului regulamentar si al prelungirilor).
Informatica, echipa infiintata in 2015, a cucerit primul sau trofeu, la capatul unui meci echilibrat, in care ambele formatii au fost preocupate mai mult sa nu primeasca gol decat sa marcheze. Autobergamo Deva era detinatoarea trofeului.
Informatica a beneficiat de un penalty in min. 14, dar portarul Petrisor Tonita a aparat sutul lui Milos Simic.
La loviturile de departajare, pentru timisoreni au transformat Andre Fernandes, Stefan Rakic, antrenorul-jucator Robert Lupu, Milos Simic si Valentin Ilas. Au ratat Savio Valadares (a aparat Tonita) si Thiago Marques (a aparat Tonita). Pentru Autobergamo au inscris Robert Matei, Paulo Ferreira Josue Letra Da Costa, Nuno Alexandre Moreira Vieira si antrenorul-jucator Florin Ignat. Au ratat Cristian Matei (a aparat Antti Koivumaki), Carlos Henrique Ribeiro (a aparat Koivumaki) si Adrian Panzaru (a aparat Koivumaki).
La meci au asistat presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, presedintele Comisiei Tehnice a FRF, Mihai Stoichita, managerul Departamentului scouting din cadrul FRF, Ion Geolgau, primarul Timisoarei, Nicolae Robu.
In semifinale, Autobergamo a invins-o pe Futsal Klub Odorheiu Secuiesc cu scorul de 6-2 (2-1), iar Informatica Timisoara a intrecut-o pe AS City'US Targu Mures, campioana en titre, cu 7-3 (3-2).
AGERPRES 

informatica timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005376 (s)