News Flash:

Explozie într-o casă din Timișoara. Un bărbat a fost prins sub dărâmături

26 Februarie 2021
688 Vizualizari | 0 Comentarii
explozie

Un bărbat a fost prins sub dărâmături într-o explozie care a avut loc într-o clădire din zona Traian. 18 pompieri au fost chemați să-l salveze pe acesta, fiind ulterior predat conștient echipajului de pe ambulanță.

Pompierii din Timișoara au fost chemați în jurul orei 17.46 să salveze o persoană blocată sub dărâmături, într-o casă de pe str. Zăvoi în care s-a produs o explozie.

„Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că s-a produs o explozie la un imobil aflat într-o curte comună. În urma exploziei, o victimă de sex masculin a rămas blocată sub dărâmături.Pompierii au intervenit de urgență pentru extragerea victimei și au predat-o conștientă unui echipaj medical SAJ sosit la fața locului”, transmit reprezentanții ISU Timiș.

18 pompieri au intervenit de urgență cu 2 autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, 2 autospeciale de descarcerare, un container de căutare-salvare și un echipaj SMURD.

Din primele informații, doar bărbatul prins sub dărâmături se afla în casă. Echipele ISU fac cercetări pentru a stabili cauza producerii exploziei și pentru a asigura zona.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005943 (s)