News Flash:

Executorul judecatoresc Dorina Gont, arestata pentru evaziune fiscala

22 Aprilie 2015
1460 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele Camerei Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, Dorina Gont, a fost arestata, miercuri, alaturi de alte trei persoane, ea fiind cercetata intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de trei milioane de euro.
Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au admis propunerea procurorilor de arestare preventiva a Dorinei Gont, dar si a lui Radu Abagiu, Adrian Mihai si a omului de afaceri Ciprian Nistor, cel care ar controla firme offshore in conturile carora ar fi fost virati bani din evaziune fiscala.
Chiar daca este executorie, masura nu este definitiva, motiv pentru care aceasta poate fi contestata la instanta suprema.
Peste 70 de politisti, sub coordonarea procurorilor Parchetului Curtii de Apel Bucuresti, au facut, luni, 15 perchezitii domiciliare in Bucuresti si in judetele Ilfov si Ialomita, la persoane suspectate de evaziune fiscala, fiind perchezitionate si doua locuinte folosite de sotii Dorina si Lucian Gont.
In urma perchezitiilor, au fost aduse la audieri opt persoane.
Anchetatorii au demarat procedurile pentru instituirea sechestrului asigurator pe cinci imobile si pe conturile executorului judecatoresc Dorina Gont, potrivit unor surse din Politie. Potrivit surselor citate, este vorba despre locuinte de lux, o parte dintre acestea fiind situate in judetul Ilfov, in localitatile Afumati, Popesti Leordeni si Corbeanca.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005921 (s)