News Flash:

Evaluarea psihiatrilor: Criminala de la metrou a avut discernamant, si-a planificat faptele cu sange rece

15 Decembrie 2017
844 Vizualizari | 0 Comentarii
Criminala metrou

Dupa ce au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere de la metrou, expertii psihiatrii sunt de parere ca autoarea crimei de la metrou a avut discernamant si si-a planificat faptele cu sange rece. Si-a ales victime neatente, aflate aproape de marginea peronului, a atacat cu toata forta, cu doar cateva clipe inainte ca metroul sa intre in statie - a vrut sa fie sigura ca victimele sale nu au nicio sansa.

Psihiatrii spun ca tot comportamentul agresoarei de la metrou este unul demn de a fi studiat. Si-a ales victimele, si-a ales momentul, si-a fabricat, pe loc, si-un alibi.

"Din punct de vedere medical, aceasta actiune a fost dusa la capat cu constiinta, fara constienta si cu intelegere cat se poate de clara a urmarilor. Invocarea bolii psihice spune ca in fata unui anchetator, persoana va mima dezorganizarea psihica”, declara, pentru Digi 24, Gabriel Diaconu, medic specialist psihiatru.

Tot drept luciditate trece si corelarea atacurilor cu momentul in care trenul urma sa ajunga in statie. Si faptul ca ambele atacuri au loc cat mai aproape de intrarea in statie.

”A existat un timp, o intarziere in momentul in care a tintit victima si a impins victima, apoi in momentul in acre victima a cautat sa se replieze apare un al doilea gest prin care persoana este evident ca stie ce face. Nu se sperie, nu cauta in momentul respectiv vreun gest prin care sa salveze persoana, dupa ce ar fi avut, sa zicem, un impuls de moment”, spune psihiatru Gabriel Diaconu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005929 (s)