News Flash:

Eliza Natanticu si-a vazut moartea cu ochii. ”M-au operat fara voia mea”

26 Octombrie 2021
844 Vizualizari | 0 Comentarii
Eliza Natanticu

Eliza Natanticu a fost descoperita de multi telespectatori prin intermediul emisiunii la care participa alaturi de sotul ei. In timp ce Cosmin Natanticu nu are nevoie de prezentare, acesta fiind o prezenta foarte cunoscuta pe scena stand up-ului, sotia sa a decis sa nu fie atat de evidenta. Lizi si Cosmin fac o echipa pe cinste la Asia Express si, chiar daca au reusit sa atraga cateva antipatii, glumele lor inca mai smulg cate un zambet de pe fata multora.

Eliza Natanticu este un personaj extrem de indragit, mai ales acum dupa ce s-a afirmat la Asia Express. Multi o stiau pe Eliza ca fiind actrita, artista si sotia lui Cosmin, dar Asia Express i-a permis sa fie ea si sa se prezinte in fata fanilor fara sa joace vreun rol. Eliza Natanticu, sotia actorului Cosmin Natanticu, a fost invitata intr-un podcast, unde a discutat si despre una dintre cele mai grele perioade din viata sa si anume cea in care viata i-a fost pusa in pericol. Aceasta a contactat un virus din spital, fara sa isi dea seama si pana cand a decis sa mearga la medic sa investigheze problema, durerile au devenit insuportabile.


„Trebuia sa ma operez la un chist ovarian. Am ajuns acasa si dupa doua zile i-am spus lui Cosmin ca nu ma simt bine. Pana la urma, m-am intors in spital pentru ca ceva era in neregula. M-au operat inca o data, aproape fara voia mea. Eu nu-mi mai reveneam. (…) A vrut sa ma opereze si a treia oara, dar nu i-am lasat”, a povestit Eliza Natanticu in cadrul unui podcast.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007467 (s)