News Flash:

ELIXIRUL MIRACULOS contine usturoi si lamaie. Iata cat de usor se prepara

2 Martie 2016
2644 Vizualizari | 0 Comentarii
miere cu usturoi
Combinatia usturoi-lamaie este ideala pentru un organism vlaguit, lipsit de energie. Remediul de mai jos este cunoscut ca fiind un adevarat elixir al tineretii, folosit mai ales in Rusia si Ucraina. 

Remediu cu usturoi si miere pentru imbunatatirea tonusului
Se amesteca 350 g usturoi pisat cu sucul de la 24 lamii. Se lasa in borcan acoperit cu tifon 24 ore. Se agita bine inainte de intrebuintare. Se consuma 2 lingurite seara adaugate intr-o jumatate de pahar cu apa calduta. In 10 zile apare o imbunatatire a tonusului intregului organism. 

Acest remediu poate fi folosit de cei care se plang de lipsa de energie, hipotensiune sau se simt obositi cand fac efort. De asemenea, ajuta in tratarea unor afectiuni precum arterita, hipercolesterolemia, insuficienta circulatorie, obezitate. 

Usturoiul este un vermicid, fortifiant, laxativ, diuretic, antiseptic, bactericid, rezolutiv, expectorant, febrifug, tonic muscular, hipotensor (scade tensiunea arteriala), antireumatismal, antiasmatic, detoxifiant, sudorific, afrodisiac, antihelmintic si anticarcinogenetic.

Lamaia este un bun tonic cardiac, antireumatismal, antigutos, antiscleros, antioxidant, hipotensiv, tonic nervos, antianemic, diuretic, are proprietati antibacteriene, antimicotice, antiinfectioase, anticancerigene, antimicrobiene, antiinflamatorii, restabileste ph-ul corpului, detoxifica ficatul si purifica colonul.

combinatia usturoi-lamaie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006190 (s)