News Flash:

Bea zilnic un pahar cu aceasta licoare si vei vedea efectele! Sunt uimitoare

1 Martie 2016
5584 Vizualizari | 0 Comentarii
suc catina
Cea mai buna cale de a-ti tine sistemul imunitar in grafic sau de a te pune rapid pe picioare dupa o raceala este suc de catina cu turmeric.
Catina este bogata in vitamina C (de doua ori mai mult decat macesul si de 10 ori mai mult decat cictricele), precum si alte vitamine E, K,F,P, complexul B (B2,B6,B9,colina, inozitol), carotenoide (beta caroten, xanthophila), minerale si oligoelemente, acizi grasi polinesaturati, uleiuri complexe (din care se obtine uleiul de catina, oleum hippophaes), serotonina, uleiuri volatile, flavonoide, pectine, taninuri, aminoacizi, enzime, fitosteroli. Preparatele pe baza de catina sunt recomandate in caz de: afectiuni hepatie, oculare, raceli, viroze respiratorii, pojar, afectiuni gastroduodenale, urticarii, eczeme, surmenaj, ulcer gastric, ateroscleroza.
Turmenicul ajuta functionarea optima a ficatului si are rol important in detoxifiere, prin neutralizarea unor toxine si protejarea celulelor hepatice, dar si in lupta cu artrita si alte boli reumatoide, prin rolul sau anti-inflamator (poliartrita, LES). In plus, are efecte benefice pentru cei care au colesterolul marit
Asadar, poti folosi catina congelata pe care o gasesti la supermarket pentru a prepara un suc sau un smoothie. Fie alegi sa o pui in storcator si sa amesteci sucul cu miere de albine si 1/2 lingurita de turmeric, fie o pui in blender alaturi de o banana si apa plata sau lapte vegetal si 1/2 lingurita cu turmeric.

sistemul imunitar raceala catina turmeric vitamina c vitamine
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005408 (s)