News Flash:

El este Remus Fercovici, hot de buzunare care a fost prins din nou la furat

28 Iunie 2022
993 Vizualizari | 0 Comentarii
Untitled 2 1


Remus Fercovici s-a intors printre timisoreni si a ales sa faca ceea ce stie el mai bine, adica sa fure. Totusi, norocul nu a durat foarte mult pentru si pentru inca un tovaras de ”munca”. Oamenii legii au mentionat faptul ca in urma unei sesizari s-a constatat faptul ca doi indivizi au furat portofelul unei femei. Aceasta se afla intr-un mijloc de transport in comun in momentul furtului. In cele din urma, doi barbati care se au observat intreaga scena i-au prins pe cei doi hoti si au anuntat politistii care i-au retinut pentru 24 de ore. Desigur, cum legea spune ca orice beneficeaza de prezumtia de nevinovatie, daca vor fi gasiti vinovati, cei doi timisoreni isi vor petrece cativa ani in spatele gratiilor. 


„In fapt, la data de 27 iunie 2022, in jurul orei 15:00, cei doi barbati ar fi sustras portofelul unei femei, in timp ce aceasta se afla intr-un mijloc de transport in comun, oprit in statia de pe strada Gheorge Lazar din municipiul Timisoara, moment in care au fost surprinsi in flagrant delict de catre tanara si alte doua persoane. Cei doi au fost imobilizati pana la sosirea politistilor”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Barbatii sunt cunoscuti in Timisoara si au mai stat in inchisoare pentru fapte similae. Oamenii legii ne informeaza ca trebuie sa fim atenti cu bunurile pe care le avem in posesie.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005109 (s)